Hotel Star 1 Loučná


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Hotel Star 1 je situován v obci Háj u Loučné, která je součástí města Loučná pod Klínovcem. Zde náš hotel sídlí v příjemném horském objektu a nabízí klidné ubytování pro rodiny s dětmi i páry na odpočinkové či aktivní dovolené. Ubytování je zajištěno ve dvou až pětilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 16 lůžek. Součástí hotelu je příjemná restaurace se zastřešenou terasou a salonkem, který je vhodný také pro pořádání nejrůznějších soukromých i firemních akcí.

Program: Vybavení a služby
Majitelé psů jsou u nás vítáni.
Parkování zdarma.
Bezdrátové připojení k internetu zdarma.
Televize se satelitním příjmem na pokoji zdarma.
Ubytování a služby - Hotel Star 1, 2
V Hotelu Star 1 nabízíme ubytování v moderně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 16 lůžek, které jsou vybaveny dle tříhvězdičkového standardu. K dispozici jsou dvoulůžkové, čtyřlůžkové a pětilůžkové pokoje, které jsou vybaveny pohodlným nábytkem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Všem hostů je plně k dispozici místní sauna i vířivka a samozřejmostí je také úschovna lyží a kol.

Stravování
Součástí našeho hotelu je příjemná restaurace s možností celodenního stravování. Svůj den mohou hosté zahájit bohatými snídaněmi a v případě zájmu si lze přiobjednat také polopenzi. V restauraci si hosté mohou pochutnat zejména na pokrmech tradiční české kuchyně.

Dopravní přístupnost - Hotel Star 1
Centrum: 3000 m Vlakové nádraží: 5000 m

Okolí
Loučná pod Klínovcem je vzhledem ke své poloze vhodným místem pro trávení letní i zimní dovolené. V létě se můžete vydat po jedné z mnoha turistických či cyklistických tras a objevovat krásy Krušných hor. Vypravit se můžete na nejvyšší vrchol Krušných hor Klínovec, na Boží dar či do nedalekých Karlových Varů. V zimě se okolní krajina mění v ráj pro všechny milovníky zimních sportů. Pouhé tři kilometry od hotelu najdete oblíbený skiareál Klínovec.

Další informace
Možnost zapůjčení rybářského náčiní na lov ryb v sousedící nádrži. Hostům je za poplatek k dispozici půjčovna horských kol chomutovské značky EXE, včetně přileb a bezpečnostních zámků. Na vyžádání je ochotně vydá personál objektu.

Podmínky rezervace:

Rezervace je závazná až po zpětném potvrzení ze strany hotelu. Kapacita je omezena, tedy ověřujeme dostupnost.
Upozorňujeme, že cena se může změnit z důvodu obsazenosti hotelu a volných kapacit.
Rezervace je dána klientům pouze na 48h. Po uplynutí času rezervace se tato automaticky uvolní, a to včetně cenové nabídky.
Cena je vždy za standardní pokoj, není-li uvedeno v nabídce jinak.

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování
  • Polopenzi (snídaně je bufetová, večeře tříchodová. U hlavního jídla je možnost výběru ze dvou jídel
  • Welcome drink
  • Pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Dopravu (možnost dopravy za příplatek 750 Kč/osoba)
  • Saunu, venkovní whirlpool
  • Domácí zvíře po předchozí domluvě za poplatek