Hotel Mesit 3* Beskydy

od 6 670 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Hotel MESIT je umístěn v Horní Bečvě, ve svahu na okraji lesa. V blízkosti se nacházejí známá zimní sportovní střediska Pustevny, Soláň a Bumbálka, okolí je protkáno množstvím značených turistických a cykloturistických tras.

Program: Oblíbený moderní Hotel MESIT nabízející restauraci, denní a noční bar a sportovní a relaxační centrum. Celý hotel je nekuřácký, parkování je zajištěno přímo u objektu.

Ubytování Hotel MESIT ***
Dvou a třílůžkové pokoje s přistýlkou, KWC (jednolůžkové se SWC), lednicí a TVSAT s videokanálem, nebo dvoulůžkový APP se dvěma přistýlkami s KWC (vířivá vana), TVSAT, balkonem, kuchyňkou (lednice, rychlovarná konvice, dřez).

Stravování
Snídaně bufet, večeře výběr ze 2 menu.

Tipy na výlet

500 metrů
PŘEHRADA HORNÍ BEČVA
V létě koupání a když je pořádná zima tak i bruslení. Je to také ráj rybářů, je zde pstruhová voda a možnost zakoupit v obci krátkodobé povolenky k lovu.

600 metrů
JÍZDÁRNA POD PŘEHRADOU
Možnost vyjížděk po okolí. Koně, poníci, kozy a lamy. Informace a objednávky na tel.

700 metrů
CYKLOSTEZKA BEČVA
Vydejte se do Rožnova pod Radhoštěm nebo dále do Valašského Meziříčí nebo třeba až k soutoku Bečvy s Moravou.

9,4 Km
ROZHLEDNA ČARTÁK
Také známá jako u Třeštíků nebo Súkenická je vysoká 30 metrů a nachází se kopci Čarták (952 m n. m.). Nabízí kruhový výhled na Beskydy (Lysá hora i Radhošť), Javorníky, Malou a Velkou Fatru a při dobré viditelnosti i Vysoké Tatry.

14,6 Km
PUSTEVNY A RADHOŠŤ
Jedny z nejkrásnějších míst Beskyd jsou dostupné pěšky i automobilem. Naleznete zde osobité dřevěné stavby Dušana Jurkoviče, sochu boha Radegasta a na vrcholku Radhoště také sousoší a kapli věrozvěstů Cyrila a Metoděje. Pro milovníky lyžování je zde 9 sjezdovek a 11 vleků a také semd běžkařských tratí v délce 74 Km.

15,8 Km
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM
Největším magnetem Rožnova je Valašské muzeum v přírodě. Jedná se o rozsáhlou a živou expozici kde fungují mlýn, pila s hamrem, kde uvidíte jak se dříve na Valašsku žilo, vyráběly nástroje a pěstovaly tradiční plodiny. V Rožnově dále naleznete Pivní lázně, koupaliště, golfové hřiště, multifunkční sportovní halu a mnoho restaurací a kaváren.

17,1 Km
SOLÁŇ
V nadmořské výšce 861 metrů naleznete naučnou stezku lemovanou dřevěnými sochami a zastaveními s valašskými pověstmi, galerii umění a v neposlední řadě nádherné výhledy na Moravskoslezské Beskydy, Javorníky a Slovensko.

Podmínky rezervace:


Rezervace je závazná až po zpětném potvrzení ze strany hotelu. Kapacita je omezena, tedy ověřujeme dostupnost.
Upozorňujeme, že cena se může změnit z důvodu obsazenosti hotelu a volných kapacit.
Rezervace je dána klientům pouze na 48h. Po uplynutí času rezervace se tato automaticky uvolní, a to včetně cenové nabídky.
Cena je vždy za standardní pokoj, není-li uvedeno v nabídce jinak.

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování
  • 4 x polopenze
  • Parkování
  • Vnitřní hotelový bazén
  • WiFi připojení
  • Dětský koutek, herna, stolní tenis a šipky

Cena nezahrnuje

  • Dopravu
  • pobytovou taxu 20,- Kč/osoba/noc
  • Cestovní a úrazové pojištění