Spa & Kur Hotel Harvey ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Poloha: Hotel se nachází přímo v centru Františkových lázní v krásném rozlehlém parku plném zeleně. Nabízí wellness centrum, léčebné procedury a vše co je třeba k úplnému zrelaxování od každodenního shonu.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

Stravování: plná penze

V rámci pobytu je zahrnuta 5x snídaně fromou bufetu a 5x oběd a večeře formou výběru z 3 menu, večerní salátový bufet.

Ubytování: hotel ****

Hotely v balíčku: Spa & Kur Hotel Harvey

Vybavení: V hotelu naleznete recepci, restauraci, bar, vnitřní bazén (vstup zdarma), kavárnu, WI-FI zdarma ve veřejných prostorách, velkou prosluněnou terasu s odpočinkovou zónou a občerstvením, internetový terminál, směnárnu, wellness centrum s relaxačním bazénem s vířivkou a masážními tryskami, saunami, parní lázní a odpočinkovou zónou.

Vybavení pokojů: Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, tzn. sprchou a WC, fénem, dále minibarem, satelitní TV, bezpečnostní schránkou, telefonem, Wi-Fi.

Program zájezdu

1. den: POBYT OBSAHUJE: ubytování na 5 nocí, racionální stravu formou plné penze, snídaně formou bufetu, obědy a večeře – výběr ze 3 menu a večerní salátový bufet, 12 SPA procedur. Lázeňské procedury: omlazovací terapie přístrojem "Thermo slim body shaper", 2x fango teplý zábal, celotělová vířivá koupel, masážní křeslo s diagnostikou, pedikúra, parafínový zábal na ruce. BONUS PRO VÁS: vitamínový nápoj, župan k zapůjčení zdarma, volný vstup do hotelového wellness (bazén, finská a parní sauna, fitness), minerální pramen přímo v hotelu.