Čeladná - Horský hotel Čeladenka ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

V resortu Horského hotelu Čeladenka se nachází hlavní hotelová budova, sedm apartmánových domů, tři horské domy, hotelová recepce, restaurace, lobby bar, kongresové centrum, dětské venkovní hřiště, multifunkční sportoviště, letní terasa a venkovní bazén. Součástí resortu je rovněž wellness areál "Lesní lázně", který je umístěn v bezprostřední blízkosti hotelové budovy. V Lesních lázních naleznete pestrou nabídku wellness programů a relaxace. V hotelovém resortu je také ordinace lékaře a fyzioterapeuta. Hotel má k dispozici vlastní parkovací stání. Do hlavní hotelové budovy a do Lesních lázní je zajištěn bezbariérový přístup. V hotelové budově je k dispozici výtah. Celý hotelový resort je zajištěn bezpečnostním zámkovým kartovým systémem. Všechny pokoje jsou vybaveny anti-alergenním programem, který zahrnuje podlahovou speciální krytinu Flotex, matrace, polštáře a peřiny.
Hotel přijímá platby v hotovosti nebo platební kartou.

Poloha: Horský hotel Čeladenka se rozkládá v malebném údolí Podolánek na konci obce Čeladná, na úpatí hory Smrk v nadmořské výšce 590 m n. m. Celý resort hotelu je zasazen v nádherné přírodě chráněné krajinné oblasti Beskydy. V blízkosti hotelu protéká říčka Čeladenka a samotná poloha hotelu nabízí svým hostům mnoho zajímavých výletů autem, pěšky nebo na kole. Nedaleko hotelu se nachází golfové hřiště Ostravice nebo Prosper Golf Resort Čeladná, které se řadí mezi největší golfová hřiště v ČR.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, lobby bar, kongresové centrum, venkovní dětské hřiště, multifunkční sportoviště, letní terasa, venkovní bazén, výtah v hotelové části, wellness centrum "Lesní lázně", ordinace fyzioterapie, parkoviště.

Kongresové centrum má celkovou kapacitu až 90 míst. V prostorách kongresového sálu nabízíme možnost pořádání firemních akcí, seminářů, kongresů, workshopů a přednášek. Prostory jsou také ideální pro pořádání tanečních večerů nebo různých slavnostních hostin jako svatba, oslava narozenin, kterou rádi připravíme i pro nejmenší hosty.

Vybavení kongresového centra: data projektor, projekční plátno, ukazovátko, ozvučení, mikrofony, kopírovací služby, wifi připojení, dvd/cd přehrávač, flipchart tabule.

Náš názor: Komfortní, moderní a v roce 2014 kompletně zrekonstruovaný ubytovací komplex, vhodný pro všechny věkové kategorie vyhledávající klidnou, ale i aktivní dovolenou.

Poznámka: Dostupnost ubytování je na zpětné ověření u partnera.

Akce: AKCE 10.000 KČ IHNED NA DOVOLENOU U MOŘE*

PŘI ZAKOUPENÍ TOHOTO BALÍČKU OBDRŽÍTE IHNED 10.000 KČ NA PRÁZDNINOVÉ POBYTY U MOŘE.
Platí pro vybrané termíny a hotely v těchto destinacích: ČERNÁ HORA, BULHARSKO, ALBÁNIE, ŘECKO, CHORVATSKO, ITÁLIE, TURECKO, SEVERNÍ KYPR, MALTA.

*Uvedenou slevu lze získat při nákupu tohoto balíčku. Více informací naleznete ZDE

Služby (wellness): Samostatné wellness centrum nabízí svým hostům relaxační programy. V nabídce služeb hosté najdou infrasaunu, whirlpool, Kneippův chodník, různé druhy masáží a vybrané formy vodoléčby.

FYZIOTERAPIE: profesionální tým ve Zdravotnickém zařízení Čeladná je tvořen odborníky v oblasti fyzioterapie a rehabilitace. Jejich hlavním cílem je zajistit rychlou a kvalitní zdravotní péči v oboru fyzioterapie a rehabilitace pro široký okruh pacientů, a to jak s podporou zdravotních pojišťoven, tak s možnostmi pro samoplátce. Nabízí léčbu pohybového aparátu včetně stanovení diagnózy a nastavení léčebného plánu.

Stravování: plná penze

Dle vybraného balíčku - SNÍDANĚ – formou bufetových stolů.

POLOPENZE - snídaně formou bufetových stolů, večeře výběrem ze 3 menu,1 dl vína/osoba, 0,3l čepované pivo/osoba, karafa s vodou.

LIGHT ALL INCLUSIVE – snídaně formou švédských stolů, dopolední svačina s kávou nebo čajem, oběd formou bufetových stolů nebo výběrem z jídelního lístku (dle obsazenosti hotelu), odpolední svačina s kávou nebo čajem, večeře formou bufetových stolů nebo výběrem z jídelního lístku (dle obsazenosti hotelu).

Ubytování: hotel ****

Hotel Čeladenka - pokoje jsou komfortně vybaveny a disponují vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou, fénem, hotelovou kosmetikou, SAT TV, telefonem, internetovým připojením, minibarem a trezorem. Do některých pokojů lze na přání umístit přistýlku nebo dětskou postýlku. Část pokojů nabízí svým hostům k využití terasu nebo balkon. Hlavní budova nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích typu STANDARD a COMFORT, dále v jednolůžkových pokojích, v apartmánech a rodinných pokojích. Součástí hotelu je jeden bezbariérový pokoj.

Apartmánové domy - apartmánový dům se skládá z prostorné předsíně a dvou oddělených pokojů. Apartmánové domy jsou ideální pro rodiny s dětmi, které upřednostňují soukromí, zároveň jsou však umístěny v blízkosti hlavní hotelové budovy a umožňují tak lehkou dostupnost všech hotelových služeb. Součástí apartmánového domu je vlastní sociální zařízení, sprcha, fén, hotelová kosmetika, SAT TV, telefon, internetové připojení, minibar, trezor. Každý apartmán je vybaven terasou se sedacím nábytkem. Apartmánové domy disponují ubytovací kapacitou až pěti osob. Na přání lze umístit oproti poplatku také dětskou postýlku.

Horské domy - v každém domě se nachází 5 dvoulůžkových pokojů a jeden jednolůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, fénem, hotelovou kosmetikou, SAT TV, telefonem, minibarem, trezorem. Každý dům disponuje vlastním parkovacím stáním a internetovým připojením.

Ubytování je v kompetenci hoteliéra.