Ulcinj - Hotel Velká Pláž Ulcinj Club ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky

Poloha: hotel je součástí resortu, ve kterém jsou také Vily Velká Pláž Ulcinj Club. Celý resort se nachází přímo u 12 km dlouhé ulcinjské Veliké Pláže, cca 5 km od Ulcinje. Areál resortu je umístěn v zeleni, v klidné části, s dobrým přístupem na písečnou pláž.

Pláž: 12 km dlouhá písečná pláž s velmi pozvolným vstupem do moře, cca 380 m od resortu, sprchy na pláži. Plážový servis za poplatek (2 lehátka + slunečník/5 EUR/den).

Vybavení: v resortu: restaurace, terasa, kavárna, sezonní obchod, WiFi zdarma, parkoviště.

Sport a zábava: Animační program v českém jazyce ZCELA ZDARMA. Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Náš názor: příjemné ubytování v zeleni v blízkosti nádherné ulcinjské písečné pláže, s možností vodních sportů nebo odpočinku.

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +6 990 Kč/týden. Příplatek za all inclusive se může lišit podle termínu pobytu.

Stravování: all inclusive

POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů. Za příplatek možnost ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů - místní ovocné šťávy, čaj, káva, pivo, víno, rakije (12:00-22:00)

Ubytování: hotel ***

resort nabízí ubytování v hotelové části a ve vilách. Hotel - nově zrekonstruované klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až jedné přistýlky s balkonem, vlastní soc. zařízení, TV. Vily - klimatizované třílůžkové apartmány s možností až jedné přistýlky s balkonem, vlastní soc. zařízení, TV.