Zlaté Písky - Hotel Sunrise ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: hotelový resort Sunrise je situován v samém srdci známého letoviska Zlaté Písky, jen pár minut chůze od krásné písčité pláže (dostupná hotelovým shuttle busem). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (obchody, bary, restaurace, diskotéky, kavárny, turistické atrakce, sportoviště, půjčovny automobilů a motocyklů). Transfer z mezinárodního letiště Varna trvá 40 minut.

Pláž: krásná několik kilometrů dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře (vhodné pro děti i neplavce) s širokou nabídkou sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, katamarány, atrakce pro děti – vše za poplatek) se nachází 190 m od resortu (pohodlně dostupná hotelovým minibusem). Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek).

Vybavení: vstupní hala s recepcí, trezor (za poplatek), směnárna, výtahy, společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, parkoviště (za poplatek). Hotelovým hostům je k dispozici lobby bar, hlavní restaurace, a-la-carte restaurace (za poplatek), WiFi připojení. 4 venkovní bazény, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, mini klub, mini disco, sportoviště pro tenis, volejbal a basketbal. Od r. 2019 je v provozu nově postavená SPA zóna.

Sport a zábava: hotelový resort s vysokou úrovní zajišťovaných služeb. Pravidelné zábavné animační programy pro děti i dospělé a zábavná večerní vystoupení (tematické večeře, diskotéky, karaoke, taneční večery s živou hudbou). Řada dalších sportovních aktivit (např. stolní tenis, mini fotbal, boccia, plavání, tenis, volejbal, basketbal, fitness, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko/jednolůžkový pokoj +9 990 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (07:30 - 10:00), oběd (12:00 - 14:00) a večeře (18:30 - 21:30) formou švédských stolů; během dne (14:00 - 16:00) lehké občerstvení (pizza, zákusky, káva, čaj, ovoce, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. U večeře je vyžadováno formální oblečení. Hotel pořádá pravidelné tématické večeře a gala večeře.

Ubytování: hotel ****

elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje typu Standard s možností až jedné přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, toaleta), fén, telefon, klimatizace, rádio, SAT TV, chladnička, balkon. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička na vyžádání. WiFi na pokoji za poplatek.