Zlaté Písky - Hotel Sentido Marea ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska Zlaté Písky v bezprostřední blízkosti pláže (cca 10 m) a přímořské promenády.

Pláž: Prostorná pláž s jemným pískem je vzdálená cca 10 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) NA PLÁŽI ZDARMA. V baru na pláži konzumace vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 17:00 h a odpolední občerstvení ve Food truck na pláži. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou a zónou pouze pro dospělé, bulharská restaurace à la carte, Food truck na pláži, cukrárna, lobby bar, Blue bar, bar u bazénu, Lounge bar na pláži , venkovní bazén, sluneční terasa, dětský bazén se skluzavkami , vyhřívaný krytý bazén, aquapark pro děti a dospělé (u hotelu Grifid Bolero) , dětský klub na pláži (pro děti od 4 do 12 let, v provozu po celý týden), dětské hřiště, sportovní a zábavní mezinárodní animační programy, párty u bazénu a na pláži, konferenční sál.
Zdarma: Wi-Fi v lobby, slunečníky, lehátka a osušky u bazénů, dětský klub na pláži, dětský bazén se skluzavkami, dětská postýlka (nutno předem objednat), venkovní fitness, plážový volejbal, stolní tenis, vodní gymnastika, vodní pólo, šipky, aerobik, zumba, pilates, jóga, výlety na kole.
Za poplatek: Aquapark pro děti a dospělé (u hotelu Grifid Bolero), relaxační centrum (masáže, kadeřnictví, salon krásy, relaxační zóna, sauna, pára), parkoviště, prádelna, hlídání dětí, pronájem dětského kočárku a Baby Phone.

Doporučujeme: Hotel Sentido Marea svým hostům nabízí komfortní ubytování v hotelovém letovisku plném zábavy a atrakcí, skvělý servis, výborné umístění u krásné pláže a velký výběr doplňkových služeb. Ideální místo i pro rodiny s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: ultra all inclusive

Služby ultra all inclusive 24 zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h - možnost bezlepkových nebo bezlaktózových jídel), pozdní kontinentální snídani (od 10:00 do 12:00 h), odpolední občerstvení (zákusky) v době od 14:30 do 17:00 h, občerstvení (hot dog, sendviče a saláty) v době od 11:30 do 17:00 h ve Food truck na pláži, dvakrát týdně tematické večeře formou bufetu a slavnostní večeře jednou za 10 dnů v hlavní restauraci, večeře v à la carte restauraci (bez omezení je-li váš pobyt delší než 6 nocí, místa nutno předem objednat), noční občerstvení v restauraci od 23:30 do 00:30 h, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 00:00 do 24:00 h v lobby baru (24 hodin), v baru u bazénu od 10:00 do 19:00 h, v baru na pláži od 10:00 do 17:00 h (zde pouze místní nápoje), v Blue baru od 15:00 do 23:00 h, minibar na pokoji - denně minerální voda, místní nealkoholické nápoje a pivo. Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace na večeři je vyžadováno vhodné oblečení (ne šortky nebo plážové oblečení).

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem (některé s přímým nebo bočním výhledem na moře za příplatek) a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a jsou vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, polštářové a sleep well menu, minibarem (zdarma) a trezorem (zdarma). Možnost jedné přistýlky (rozkládací pohovka). Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě.