Zlaté Písky - Hotel Mirabelle (Edelweiss) ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: oblíbený hotel Mirabelle (dříve název Edelweiss) po velké rekonstrukci z roku 2019 je situován v letovisku Zlaté Písky v severní části letoviska a je obklopen všudypřítomnou zelení vysokých dubových a bukových stromů, jen 290 m od krásné pláže a 800 m od živého centra. Nákupní možnosti a zábavu mají klienti jen několik minut chůze od ubytování (restaurace, bary, diskotéky, obchody, půjčovny automobilů). Mezinárodní letiště ve Varně je vzdáleno 35 km

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od hotelu vzdálena 290 metrů. Možnost dopravy několikrát denně hotelovým shuttle busem (zdarma). Na pláži lehátka, slunečníky i nabídka vodních sportů (za poplatek).

Vybavení: vstupní hala s recepcí, restaurace s terasou, lobby bar, WiFi v lobby, vnitřní bazén, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, bar u bazénu, fitness, stolní tenis, animace, dětská postýlka, dětské hřiště, parkoviště. Za poplatek: trezor, směnárna, kulečník, masáže, jacuzzi, sauna, internetová kavárna, noční klub, konferenční místnost.

Sport a zábava: ANIMAČNÍ PROGRAM V ČESKÉM JAZYCE ZCELA ZDARMA. Cvičení fitness, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, bowling, plavání, billiárd a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži (za poplatek např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování). Pro relaxaci je určena sauna, vířivka, masážní salon s pestrou nabídkou masáží (za poplatek) a venkovní bazén s terasou.

Náš názor: moderní zrekonstruovaný hotel (dříve název Edelweiss), si získává své hosty polohou nedaleko krásné pláže. Klienty ověřený hotel s kvalitními službami a gastronomií.

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko/pokoj 1/1 +8 990 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.
Pokoje 1/3 Studio jsou na zpětné ověření. Vyhledávač: edelveiss, edelweis, edelwajs, edelwais, edelvajs, edelvais, edlveiss, edlweis, edlwajs, edlwais, edlvajs, edlvajz, edlvais

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30 - 10:00), obědy (12:00 - 14:00) a večeře (18:30 - 21:00) formou švédských stolů, zahrnující salátový bar, hlavní jídla, dezerty, zmrzlinu. Lehké občerstvení během dne – sladkosti a ovoce (10:00 - 11:00), pizza, sendviče, sladkosti a snacky (15:00 - 17:00) v lobby baru, nápoje v bazénovém baru (10:00 - 18:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00 - 22:30).

Ubytování: hotel ****

moderně zařízené klimatizované dvoulůžkové pokoje (nové vysoké a kvalitní matrace) s možností až dvou přistýlek s balkonem nebo terasou, vlastní soc. zařízení, telefon, WiFi (za poplatek), SAT TV, minibar, fén. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. V hotelu k dispozici také rodinná studia s možností až jedné přistýlky.