Svatý Konstantin - Hotel Gloria ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska, cca 500 m od pláže a je obklopen zelení.

Pláž: Pláž (vzdálená cca 500 m od hotelu) je písčitá a svažující se postupně do moře. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Občerstvení, vodní sporty (za poplatek).

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar, restaurace s terasou, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí, dětské hřiště.
Zdarma: Wi-Fi v lobby baru, slunečníky a lehátka u bazénu, stolní tenis, volejbal.
Za poplatek: trezor v recepci, masáže, biliár, prádelna, parkoviště.

Doporučujeme: Hotel Gloria svým hostům nabízí ubytování v prostředí parkové zeleně, příjemnou atmosféru a služby na dobré úrovni. Je vhodný pro klienty všech věkových kategorií.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 18:30 do 20:30 h), odpolední občerstvení (zákusky, sendviče) v restauraci od 15:30 do 17:00 h, k obědu a k večeři místní nealkoholické nápoje, točené pivo a víno místní výroby, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru v době od 10:00 do 22:00 h a v baru u bazénu v době od 10:00 do 18:00 h. Dvakrát týdně tematický večer. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma) a chladničkou. Jsou zde k dispozici standardní pokoje s možností jedné přistýlky (maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě) a pokoje superior s možností jedné přistýlky (tři pevná lůžka, maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě).