Sirena ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbený hotel se nachází cca 100 m od pláže v jižní části Slunečního pobřeží blízko Nesebaru. Do centra Slunečního pobřeží, které je vzdáleno cca 2 km, se pohodlně dostanete pěšky nebo turistickým vláčkem za cca 5 LV. Do Nesebaru můžete využít turistický vláček, místní autobusovou dopravu, lodní taxi nebo zvolit příjemnou procházku cca 3 km. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 100 m, pláž písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 LV/1 kus/den). V letovisku minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti.

Poznámky:
Vzhledem k omezené kapacitě hotelu v důsledku onemocnění COVID-19 jsou večeře v letní sezóně 2020 podávány servírovanou formou.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek POLOPENZE formou bufetu včetně čepovaných nápojů místní výroby: pivo/víno + voda/džus – dospělý 220 Kč/den, dítě 2-12 let 110 Kč/den.

Doprava: letecky

Letecká společnost Bulgarian Air Charter a Smartwings. Typ letadla Boeing 737-800, MD82 a A 320-200. Povolená hmotnost zavazadla max. 20 kg na cestujícího včetně dětí do 2 let a 6 kg kabinové příruční zavazadlo.

Ubytování: hotel ***

2+1 Hotel

Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, kabelová TV, telefon, klimatizace a balkon. Všechny pokoje jsou orientovány směrem na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace, restaurace a la carte, směnárna, bar u bazénu, lobby bar, bazén pro dospělé i děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště. Wi-Fi připojení u recepce zdarma.


Cena zahrnuje

  • Ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka na recepci 5 LV/den, fitness, sauna, kulečník 2 LV/den, minimarket, čistírna a masáže
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu