Princess Residence ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti krásné písečné pláže v západní části městečka Kiten. Do jeho centra je to pouhých 250 m.

Pláž: Hotel leží přímo u jižní písečné pláže letoviska Kiten. Pláž je s pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Severní a jižní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti, bohatá nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Na severní pláži, hned vedle hotelu se nachází tobogán. Mnoha dalších atrakcí ve městě, např. lunapark, letní kino, městské muzeum potápění, spousta kaváren a restaurací. V městském přístavu nabídka celodenního výletu lodí nebo hodinovou projížďku jachtou.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 70-80 min.

Stravování: polopenze

SNÍDANĚ - formou bufetu. Za příplatek POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu – dospělý 200 Kč/den, dítě 100 Kč/den.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj standard (DBL) s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, sat. TV, telefon, minibar. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Bezpečnostní schránka za poplatek. Pokoj s výhledem na moře (DBL-SV) za příplatek. Jednolůžkový pokoj standard (SGL), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, sat. TV, telefon, minibar. Bezpečnostní schránka za poplatek. Pokoj s výhledem na moře (DBL-SV) za příplatek.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, restaurace, barbeque, výtahy, lobby bar, bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský klub (4-12 let).


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v celém hotelovém areálu, fitness
  • ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Stolní tenis, parkování 5 LV/den, masáže, prádelna, pokojová služba
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu