Obzor - HVD Miramar


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž

Písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. V rámci all inclusive je k dispozici bar na pláži nabízející menší občerstvení během dne.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC) jsou vybaveny centrálně řízenou klimatizací, telefonem, ledničkou, televizor se satelitním příjmem a trezorem (za poplatek). K pokoji náleží balkon nebo terasa. Za příplatek se nabízí ubytování v prostornějších pokojích Superior nebo Suite (ložnice a obývací pokoj s pohovkou).

Strava

All Inclusive program probíhá od 10:00 - 24:00, lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře podávané formou bohatého bufetu. Součástí je lehké občerstvení během dne, půlnoční občerstvení a neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní hotelová restaurace, dvě tématické restaurace (bulharská a italská), bar, snack bar, minimarket, kadeřnictví, obchod se suvenýry a konferenční místnost. Součástí hotelového vybavení je velký venkovní sladkovodní bazén s integrovaným brouzdalištěm a krytý bazén. Dětem je určen miniklub a dětské hřiště

Aktivity

Hotel zajišťuje pravidelné animační programy a večerní zábavné programy. Hostům je k dispozici basketbal, vodní pólo, vodní gymnastika, boccia, šipky, lukostřelba, stolní tenis, biliard, plážový volejbal nebo fitness, za poplatek se nabízí sauna, vířivka, masáže nebo salón krásy. Hotel za poplatek umožňuje připojení k internetu. Lehátka a slunečníky u bazénu mohou hosté využívat bezplatně.

Poloha: Bulharsko

HVD Miramar: Luxusní hotel Miramar, nově otevřený v roce 2006, se nachází v letovisku Obzor, mezi městy Burgas a Varna, od nichž obou je vzdálen asi 65 kilometrů. Hotel je situován přímo na široké písečné pláži. Letiště je vzdáleno zhruba 65 kilometrů. Centrum s nejbližšími nákupními možnostmi je v dosahu 250 metrů.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta