Obzor - Hotel HVD Clubhotel Miramar ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v severní části městečka přímo u pláže a je vzdálen cca 1 000 m od centra letoviska.

Pláž: Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází přímo před hotelem. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA, OSUŠKY A MATRACE NA PLÁŽI ZDARMA (jejich celkový počet je však omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor hotelu) za poplatek.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace s terasou, tematické restaurace à la carte (barbecue, italská a gourmet), stylová à la carte restaurace ve tvaru lodi na pláži, lobby bar, snack bar, zmrzlinárna, bar Salon, bar na pláži, bar u bazénu, krytý bazén (v provozu jen v květnu a v září), dva venkovní bazény, dva dětské bazény (jeden s toboganem) , dětské hřiště, dětský klub, bohaté mezinárodní animační programy pro děti a dospělé, večerní programy, konferenční sál, obchod.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénů, stolní tenis, vodní gymnastika, šipky, biliár, aerobik, zumba, fitness, hlídané parkoviště.
Za poplatek: SPA centrum (salón krásy, masáže, relaxační zóna, sauna, pára, turecké lázně, jednou za pobyt pára nebo sauna zdarma), baby klub (pro děti od šesti měsíců do tří let), multifunkční hřiště, tenis, půjčovna kol, plážový volejbal, fotbal, basketbal, volejbal.

Doporučujeme: Oblíbený a vyhledávaný hotel s velmi kvalitními službami. Svým klientům nabízí ubytování v bezprostřední blízkosti pláže, služby ultra all inclusive a bohaté mezinárodní animační programy. Ideální místo pro náročné klienty a stravení bezstarostné dovolené.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: ultra all inclusive

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), dopolední občerstvení v době od 10:00 do 12:00 h, občerstvení (sendviče, moučníky, zmrzlina) v době od 15:00 do 17:00 h, noční občerstvení (polévky, zákusky) od 22:00 do 7:00 h, jedenkrát během pobytu večeře v tématické restauraci à la carte – místa nutno předem objednat, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru 24 h denně, v baru na pláži od 10:00 do 23:00 h, v baru u bazénu od 10:00 do 22:00 h. Lehké občerstvení v baru na pláži v rámci programu ultra all inclusive. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (za poplatek), Wi-Fi (zdarma), minibarem (zdarma - minerálka, pivo a nealkoholické nápoje) a telefonem. V hotelu jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje (některé s bočním výhledem na moře za příplatek) s možností jedné přistýlky (maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě) a dvoulůžkové pokoje superior s možností dvou přistýlek (minimální obsazenost tři dospělí; maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě nebo dva dospělí a dvě děti).