Nessebar - Hotel MPM ARSENA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tento rodinný komplex najdete přímo na pláži v jižní části letoviska přibližně 800 metrů od nové části Nessebaru. Historická část je pak vzdálena asi 1,5 kilometru. V okolí hotelu najdete několik restaurací, barů a obchodů s různým sortimentem. V okolí hotelu se pak nachází na výběr z místních restaurací, kaváren, barů a obchodů.

Vzdálenosti Letiště Burgas: cca 35 km
Historická část Nessebar: cca 1,5 km
Pláž: 0m

Pláž: Pláž se nachází přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Najdete zde lehátka se slunečníky (pro hosty hotelu zdarma). Nechybí zde nabídka vodních sportů.

Sport a zábava: Venkovní bazén s dětskou částí, dětské brouzdaliště, stolní tenis, animační program pro děti a dospělé, vodní sporty dle místní nabídky, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky ZDARMA v omezeném množství). Wellness centrum (sauna, vířivka, vnitřní vyhřívaný bazén, masážní salón, kosmetický salón, fitness centrum). Za poplatek vodní sporty na pláži, lehátka a slunečníky na pláži.

Proč právě sem: Přímo na pláži
Pro náročné
Zábava na dosah

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) formou bufetu v hlavní restauraci s terasou, horké nápoje, voda, džus, pivo, víno, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, možné také v baru u bazénu (11:00 - 17:00) a v lobby baru (10:00 - 23:00). Pizza, sendviče, hot dog, zmrzlina, sladkosti v baru u bazénu. Dress code u obědu a večeře - Smart casual.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, lobby bar, Wi-Fi připojení, restauraci, salón krásy. Dále vnitřní a venkovní bazén s lehátky a slunečníky, dětský bazén a parkoviště (za poplatek).

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, klimatizací, Wi-Fi připojením, mini ledničkou, TV, trezorem (za poplatek), telefonem a balkónem.