Nessebar - Hotel Kamenec ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: hotel Kamenec Club byl otevřen v roce 2011 a stojí v nové části Nessebaru. Pláž je vzdálená pouhé 2 minuty chůze a historický Nessebar, jenž spadá mezi památky UNESCO, je vzdálen cca 10 minut chůze. Pouhých 100 m od hotelu je situována autobusová zastávka, ze které odjíždějí autobusy jak na Slunečné pobřeží, tak ve směru na Ravdu. Letiště v Burgasu je vzdáleno cca 30 km od hotelu.

Pláž: dlouhá, prostorná, písečná pláž cca 100 m od hotelu, lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Vybavení: recepce, restaurace, tři výtahy, lobby bar, pool bar, tři venkovní bazény, lehátka a slunečníky u bazénů (zdarma), WiFi v lobby (zdarma), trezor na recepci (za poplatek), dětské hřiště, parkoviště (zdarma).

Sport a zábava: ANIMAČNÍ PROGRAM V ČESKÉM JAZYCE ZCELA ZDARMA. Možnost vodních sportů na pláži (za poplatek). V docházkové vzdálenosti do 5 minut najdete spoustu obchůdků, restaurací, barů a dalších možností k dennímu i nočnímu vyžití.

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko/jednolůžkový pokoj +6 490 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (8:00 - 10:00), obědy (12:30 - 14:00) a večeře (18:30 - 20:00) formou švédských stolů. Snack a cukrovinky (10:30 - 11:30). Odpolední snack a zmrzlina (15:30 - 17:00). Nealkoholické nápoje, káva, čaj, alkoholické nápoje místní výroby, pivo a víno (10:00 - 22:00).

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje s možností až jedné přistýlky s balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, lednička, klimatizace, SOS tlačítko. V hotelu k dispozici také rodinná studia s možností až dvou přistýlek.