Mirage ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Mirage má ideální polohu. Leží přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, v jižní části nového Nesebaru. Historické centrum je vzdáleno cca 1 km od hotelu. Hotel nabízí služby na velmi dobré úrovní.

Pláž: Hotel přímo u pláže, pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 30 min.

Stravování: polopenze

SNÍDANĚ - formou bufetu nebo POLOPENZE - snídaně formou bufetu, večeře - servírované nebo bufetové.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, minibar (konzumace za poplatek), vysoušeč vlasů, telefon, sat. TV a balkon. Dětská postýlka na vyžádání.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s 24hod. recepcí, výtahy, restaurace s terasou a výhledem na moře, lobby bar, konferenční místnost, fitness, dětské hřiště, minimarket, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi-Fi připojení u recepce zdarma.


Cena zahrnuje

  • Wi-fi připojení u recepce
  • ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Fitness, bezpečnostní schránka na recepci
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu