Marvel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Marvel se nachází v severní části Slunečního pobřeží, pouhých 100 m od pláže. V blízkosti hotelu na nachází autobusová zastávka, odkud se pohodlně dostanete do centra letoviska, Neseberu či Burgasu. Celým letoviskem projíždí turistický vláček.

Pláž: Vzdálenost od pláže je cca 100 m. Pláž je dlouhá, písečná s pozvolným vstupem, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapací kola, vodní lyže, windsurfing, padák, banán a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí

Stravování: all inclusive

All INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (vana i sprchový kout), možnost jedné přistýlky. K dalšímu vybavení pokoje patří centrální klimatizace, kabelová TV, malá lednice, vysoušeč vlasů, telefon a balkon. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, centrální klimatizace, výtahy, směnárna, restaurace s terasou, restaurace a la carte, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, lobby bar, snack bar, konferenční místnost, kadeřnictví, obchod se suvenýry, supermarket, stolní tenis. Dále nabízí vnitřní bazén, jacuzzi. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.


Cena zahrnuje

  • ubytování 3/4/7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-fi připojení na recepci, fitness

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu nebo K5S+P i s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Minimarket, půjčovna aut, individuální trezor na recepci, masáže, telefon, parní lázeň, sauna