Lozenec - Hotel SUNRISE ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází v letovisku Lozenec, přímo nad krásnou písčitou pláží s pozvolným vstupem. Na pláž se dostanete pohodlně od bazénu. Můžete si zde pronajmout lehátka a slunečníky. Centrum letoviska s obchody a restauracemi je vzdáleno asi 150 m.

Vzdálenosti Pláž: cca 30 m Centrum: cca 150 m

Pláž: Široká písečná pláž je pouze 30 m přes zahradu od hotelu. Slunečníky a lehátka jsou za poplatek.

Proč právě sem: Oblíbené ubytování přímo u pláže

Zábava na dosah

Pěkný výhled na moře

Stravování: polopenze

V hotelu je podávaná rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu nebo polopenze (večeře je servírovaná s možností výběru hlavního jídla).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Hostům hotelu je k dispozici recepce, venkovní bazén s lehátky a slunečníky, venkovní restaurace, sauna, dětský bazén, hřiště a zahrada, odkud vede cesta na pláž.

Hotel nabízí ubytování v moderně a komfortně zařízených 2lůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají buď 2 lůžka nebo manželskou postel (tzv. "king size"). V hotelu jsou k dispozici na vyžádání i pokoje pro 4 osoby (manželská postel a rozkládací gauč až pro 2 osoby) a suity. Suity mají 1 ložnici s manželským lůžkem a obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou (až pro 2 osoby). Všechny pokoje mají koupelnu s vanou či sprchou, toaletu, klimatizaci, rychlovarnou konvici, TV/SAT a Wi-Fi. Všechny pokoje a suity mají terasu nebo balkón s výhledem na moře.