Kranevo - Hotel Therma ECO Village - ECO Therma *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex Therma ECO Village se nachází v bezprostřední blízkosti pláže (cca 50 m) a je situován v prostředí parkové zeleně. Skládá se z hlavní budovy (křídla ECO Therma a Therma Kids) a vilek (ECO Villas Lux) situovaných v zahradě. Hotelová budova se dvěma křídly nabízí ubytování v tematických pokojích čtyř typů – křídlo ECO Therma pro dospělé (pokoje typu Lavanda – zaměřeno na dámy a Afrika – zaměřeno na pány), křídlo Therma Kids pro děti (pokoje typu Ledové království – pro dívky a Spiderman – pro chlapce).

Pláž: Prostorná, několik kilometrů dlouhá písčitá pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (50 m). SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA (jejich celkový počet je však omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu na hotelem vyhrazenou pláž pro klienty s omezenou pohyblivostí. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) na pláži za poplatek.

Vybavení: Součástí komplexu je vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, restaurace à la carte s terasou s výhledem na moře, pizza bar u bazénu, restaurace Therma Beach na pláži, lobby bar, piano bar, cukrárna u zimního stadionu, krytý bazén s minerální vodou (25 m), venkovní bazén s dětskou částí a toboganem , venkovní bazén s mořskou vodou (pouze pro hosty vil), venkovní bazén s olympijskými parametry o rozměrech 50 x 25 m, dětské hřiště, animační sál, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé, zimní stadion Black Sea Ice Arena, konferenční sály, obchody.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu, SPA centrum (krytý bazén s minerální vodou, finská sauna, pára, venkovní vířivka – teplota vody cca 36°C), fitness, stolní tenis, šachy, parkoviště.
Za poplatek: SPA centrum (vířivka, masáže, hydromasáže, kryosauna, bahenní terapie, solná místnost, velký výběr léčebných programů, salón krásy, kadeřnictví, manikúra, pedikúra), plavecký bazén s olympijskými parametry o rozměrech 50 x 25 m, běžecké dráhy, fotbalové hřiště, basketbalové hřiště, zimní stadion Black Sea Ice Arena, bowling a biliár (v hotelu Therma Palace), tenisové centrum včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, kurzy jógy, plavání, krasobruslení, tenisu aj., výuka jízdy na koni, kuchařská škola, prádelna a čistírna, půjčovna aut a kol.

Doporučujeme: Hotel Therma ECO Village opravdovou lahůdkou v naší nabídce. Svým hostům nabízí komfortní ubytování v bezprostřední blízkosti pláže, kvalitní služby a velký výběr doplňkových služeb. Tento hotelový komplex je skvělým místem pro ty, kteří milují a ocení krásu přírody, aktivní odpočinek a ekologii. Velká pozornost se zde věnuje dětem.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h) v hotelové restauraci, malé odpolední občerstvení v době od 16:00 do 17:00 h (káva, čaj, zákusky, pizza) v pizzerii, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 10:00 do 22:00 h v hlavní restauraci. Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace na večeři jsou u mužů vyžadovány dlouhé kalhoty (ne šortky nebo plážové oblečení).

Ubytování: hotel *****

Pokoje typu Lavanda (dámské pokoje) a Afrika (pánské pokoje) s balkonem a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (zdarma), Wi-Fi (zdarma), telefonem a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky (maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě). K dispozici jsou i pokoje s výhledem na moře (za příplatek) s možností jedné přistýlky (maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě).