Kranevo - Hotel Effect Algara Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska v bezprostřední blízkosti pláže .

Pláž: Prostorná písčitá pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY na pláži ZDARMA (jejich celkový počet je však omezen prostorem, který má hotel k dispozici, osušky - vratná kauce). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) na pláži za poplatek.

Vybavení: Hotel tvoří hlavní budovy a několik vilek, vstupní hala s recepcí, velká zahrada s alejemi (85 000 m²), hlavní restaurace, bulharská restaurace à la carte (za poplatek), středomořská restaurace à la carte (za poplatek), lobby bar, bar na pláži s terasou, snack bar, malý venkovní minerální bazén na pláži, dětský bazén, dětský klub, dětské hřiště, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - vratná kauce), sportovní vyžití pro děti a dospělé, multifunkční sportovní hřiště do 17:00 h (volejbal, basketbal, fotbal), plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba, šipky, parkoviště.
Za poplatek: tenisový kurt, půjčovna kol.

Doporučujeme: Hotel Effect Algara Beach svou unikátní polohou a kombinací mořské, horské a přírodní zeleně jen přispívá ke krásnému zážitku z dovolené. Díky své atmosféře je ideálním pro klienty všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:30 do 21:00 h), občerstvení v době od 11:00 do 17:00 h v baru na pláži (pizza, sendviče, burgery, zmrzlina), třikrát týdně tematické večeře, večeře v à la carte restauraci (jednou za pobyt, místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru od 8:00 do 23:00 h a v baru na pláži od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Elegantně zařízené pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprchový kout, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, minibarem (za poplatek) a trezorem (zdarma). Přistýlka formou rozkládacího gauče pro dvě osoby, maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.