Sozopol - Elektra **


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Rodinný penzion je umístěn v klidné části historického městečka Sozopol. Od krásné písečné pláže je vzdálen cca 200 m. Penzion je vhodný pro klienty, kteří dávají přednost nenáročnému ubytování rodinného typu.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 200 m, pláž písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek cca 8 LV/kus. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře s nabídkou vodních sportů. Sozopol je malebné historické městečko. V jeho centru najdete archeologické muzeum, několik zajímavých kostelů, umělecká galerie, přístav. V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v historickém městečku, spousta kaváren, restaurací a obchůdků. V září Sozopol láká na divadelný a koncertní festival Apollonia.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí.
Třílůžkový pokoj: 3 dospělí + 1 dítě.
Čtyřlůžkový průchozí apartmán: 4 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY

Ubytování: pension

Dvoulůžkový pokoj a třílůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, čtyřlůžkový apartmán (průchozí). K vybavení pokoje patří: vlastní sociální zařízení, balkon, TV, malá lednice, varná konvice, klimatizace v ceně. Dětská postýlka zdarma na vyžádání. Wi-Fi připojení zdarma.


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu