Cristiani ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Příjemný rodinný hotel s udržovanou zahradou leží cca 250 m od vyhlášené písečné pláže Bamboo Beach s pozvolným vstupem do moře. Od centra nové části městečka Sozopol, je vzdálený cca 1 km.

Pláž: Vzdálenost 250 m, pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v malebném historickém městečku. V jeho centru najdete archeologické muzeum, několik zajímavých kostelů, umělecká galerie. V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v historickém městečku, spousta kaváren, restaurací a obchůdků. V září Sozopol láká na divadelný a koncertní festival Apollonia.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje standard nebo s orientací na moře, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, malá lednice, varná konvice, telefon, TV, Wi-Fi připojení a bezpečnostní schránka zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj Standard (DBL Room Standard) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj směr na moře (DBL Room Sea Side): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, venkovní bazén s dětskou části, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský koutek.


Cena zahrnuje

  • ubytování 3/4/7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení v areálu hotelu, parkování

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu nebo K5S+P i s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu