Carevo - Hotel Hermes Alexandria Club ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Hermes**** se nachází cca 80 m od písčité pláže , v klidném prostředí, jen 250 m od centra městečka Carevo.

Pláž: Městská pláž je písčitá a dlouhá několik set metrů. Nachází se cca 80 m od hotelu . SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA U BEACH BARŮ ZDARMA (jejich počet je však omezen prostorem, který je k dispozici). Slunečníka a lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: Klimatizovaná vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar, klimatizovaná restaurace, konferenční sál, dva venkovní bazény, dětský venkovní bazén, aquapark pouze pro hotelové hosty (v provozu od 10:00 do 13:00 h a od 14:00 do 17:00 h), bar u bazénu, Beach bar (bar s bazénem u pláže) , multifunkční sportovní hřiště (míčové hry, aerobik), dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé v češtině. Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard).
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu a baru u pláže (osušky - vratná kauce), aquapark , vířivka, fitness, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 20 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
Za poplatek: internetový koutek, sauna, masáže, stolní tenis, biliár, prádelna, půjčovna kol.

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Ani v létě 2022 nebudou v hotelu Hermes Alexandria Club chybět naši čeští a bulharští animátoři, kteří Vás spolu s maskoty Karcoolkou a Lexou nadchnou svým nabitým programem plným zábavy, sportovních i nesportovních aktivit, her, soutěží a turnajů pro děti i dospělé. Pro děti tu bude samozřejmě také Karcoolčin dětský klub v češtině. Vaše děti zde zažijí plno legrace, poznají nové kamarády a Vy si zatím můžete dopřát chvilku jen pro sebe. Všichni společně pak oceníte zábavné večerní programy a představení, která pro Vás náš animační tým připraví.

Animační sezona: 23. 5. - 24. 9. 2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších hotelů v naší nabídce. Komfortní ubytování, skvělý servis, bar u pláže, rozšířené ultra all inclusive služby, které jsou pro Vás k dispozici až do nočních hodin a navíc vlastní aquapark v areálu hotelu. To jsou hlavní lákadla, jež nemohou ujít Vaší pozornosti. Chybět samozřejmě nebudou ani bohaté animační programy pro děti i dospělé a Karcoolčin dětský klub.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: ultra all inclusive

Služby ULTRA ALL INCLUSIVE zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), dopolední občerstvení, občerstvení v baru u pláže (pizza) v době od 11:00 do 18:00 h, malé odpolední občerstvení v době od 16:00 do 17:00 h (káva, čaj, zákusky), noční občerstvení v lobby baru v době od 23:00 do 01:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů a koktejlů a vybraných importovaných alkoholických nápojů (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) v barech a restauraci v době od 09:00 do 02:00 h. Nápoje (v rámci programu ultra all inclusive) k dispozici i v baru u pláže (od 10:00 do 23:00 h). Uvedené časy jsou orientační
.

Ubytování: hotel ****

Klimatizované (klimatizace zdarma) a komfortní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, telefon, fén) jsou vybaveny moderním nábytkem, TV/SAT (i české programy), telefonem s přímou volbou, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí. Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i propojené pokoje (dva dveřmi oddělené standardní pokoje, maximální obsazenost šest dospělých), junior suity a VIP senior suity . Junior suita (JS 2+2) – dvě místnosti (ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost čtyři dospělí. VIP senior suita (SS 4+2) – tři místnosti (dvě ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost šest dospělých. Klimatizované (klimatizace zdarma) suity s balkonem a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, telefon, fén) jsou vybaveny moderním nábytkem, TV/SAT (i české programy), trezorem (zdarma) a telefonem s přímou volbou. Kuchyňský kout je zařízen sklokeramickou varnou deskou, chladničkou a kuchyňskou linkou se základním vybavením.