Pomorie - Regata ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází ve staré části lázeňského letoviska, přímo u písečné pláže. Pláž dělí od hotelu pouze místní promenáda. Do centra letoviska můžete dojít příjemnou procházkou asi za 5 minut.

Pláž: Hotel leží přímo u pláže, od které je oddělenen pouze místní komunikací. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti. Lehátka a slunenčíky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Část pláže s železitým pískem černé barvy, která je v posledních letech stále více vyhledávaná pro své léčebné účinky, je vzdálena asi 1 km.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 5,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkové studio (DBL-ST): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 5,99 / 2 dospělí + 2 děti do 5,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 5,99 let.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře (DBL), možnost jedné přistýlky (pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, TV, telefon, malá lednice a balkon.
Dvoulůžkové studio (DBL-ST) s výhledem na moře, možnost dvou přistýlek (pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, TV, telefon, malá lednice a balkon.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, výtah. Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma. Bezpečnostní schránka za poplatek.


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu