Komplex Eos ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbený hotelový komplex EOS, se nachází cca 350 m od písečné jižní pláže a od severní pláže se nachází cca 800 m. Komplex je rozdělen na dvě budovy EOS I a EOS II. Všechny pokoje v budově EOS I prošly kompletní rekonstrukcí. Hotel nabízí možnost zakoupení stravování formou plné penze, která je podávána v restauraci budovy EOS II. V budově EOS I je restaurace a la carte.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 350 m, písečná s pozvolným vstupem, Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Severní a jižní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti, bohatá nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Na severní pláži se nachází tobogán. Mnoha dalších atrakcí ve městě, např. lunapark, letní kino, městské muzeum potápění, spousta kaváren a restaurací. V městském přístavu nabídka celodenního výletu lodí nebo hodinovou projížďku jachtou.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 70-80 min.

Stravování: plná penze

SNÍDANĚ formou bufetu. Stravování je podáváno v budově hotelu EOS II. Možnost dokoupení POLOPENZE (snídaně a večeře) formou bufetu nebo PLNÉ PENZE (snídaně, oběd a večeře) formou bufetu. Obědy a večeře jsou včetně neomezených nealkoholických nápojů z post mixu.

Ubytování: apartmán

Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, třílůžkový pokoj, čtyřlůžkový apartmán, vlastní sociální zařízení, balkon, klimatizace, kabelová TV, telefon, malá lednice. Připojení k internetu zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Třílůžkový pokoj (TRP): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Čtyřlůžkový apartmán (APT): 4 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace v EOS II, zahradní restaurace s barbeque v EOS I, bazén u EOS I, směnárna, minimarket. Hotel bez výtahu.


Cena zahrnuje

  • Fitness, Wi-Fi připojení ve společných prostorách
  • ubytování 7 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Sauna, parkování, bezpečnostní schránka
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu