Eskada Beach ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situován na atraktivním místě nad útesy moře, cca 300 m od písečné pláže a od centra městečka je vzdálený cca 100 m.

Pláž: Dlouhá a prostorná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 300 m. Široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, rychlé občerstvení.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 100 min.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:00–14:00) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Lehké občerstvení (15:00–16:30) např. sladké pečivo, káva, čaj. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Bar u bazénu není součástí All inclusive.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj standard (DBL), možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, kabelová TV, telefon, balkon. Wi–Fi připojení na pokoji zdarma. Výhled na moře za příplatek.
Dvoulůžkový pokoj Deluxe (DBL-DELUXE), možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, kabelová TV, telefon, balkon. Wi–Fi připojení na pokoji zdarma. Výhled na moře za příplatek.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL): 2 dospělí + 1 dítě.
Dvoulůžkový pokoj DELUXE (DBL-DELUXE): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace s venkovním posezením (terasou) s výhledem na moře, restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, dva bazény pro dospělé s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, směnárna, posilovna, vířivka, supermarket nonstop. Wi-Fi připojení na recepci zdarma.


Cena zahrnuje

  • ubytování 7 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Bezpečnostní schránka, masáže, restaurace a la carte, bar u bazénu