Level ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Menší, rodinný hotel se nachází v klidnější části letoviska ve vzdálenosti 300 m od severní písečné pláže. Do centra oblíbeného letoviska Primorska se dostanete za 5 minut chůze. Nedaleko hotelu se nachází aquapark, supermarkety, pekárna, drogerie, směnárna a spousta příjemných restaurací.

Pláž: Severní pláž je vzdálena cca 300 m. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů na pláži (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), masáže, stánky s občerstvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5- 7 LV/1 kus).

Sport a zábava: V Primorsku naleznete spoustu atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti (trampolíny a skákací hrady pro děti apod.). V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (zastávka u lunaparku, v provozu po 20.červnu). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Na velké kameny podél promenády postupně objevite namalované portréty mnoha světových osobností. V Primorsku najdete rodinné hospůdky, diskotéky, restaurace, aquapark, tenisové kurty, sportovní hřiště s venkovním fitnessem u školy, obchody, půjčovnu kol, poštu, banky a bankomaty, dětské hřiště, letní kino, vyhlídkovou terasu u severní pláže.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: polopenze

POLOPENZE nebo PLNÁ PENZE - snídaně, oběd a večeře formou jednoduchého bufetu v hotelové restauraci. Snídaně (8:30 - 9:30) formou studeného bufetu, čaj, mléko, ajran (káva za poplatek), oběd (12:30 - 13:30) - výbeř ze 2 hl. teplých jídel a večeře (19:00-20:00) - 2 hl. teplá jídla, salátový bufet. Během stravovacích hodin voda a džus z postmixu zdarma.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, tříllůžkové pokoje, malá lednice, TV, telefon, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, lobby bar s Wi-Fi připojením zdarma, výtah, střešní bazén s terasou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV v lobby baru, menší dětský koutek. Žehlička se žehlicím prknem v patře k zapůjčení zdarma. Informační hodiny delegáta CK Bulgariatour 5x v týdnu přímo v hotelu, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.


Cena zahrnuje

  • ubytování 3/4/7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Stolní tenis, kulečník, malý fitness. Bezpečnostní schránka 1 €/den
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu nebo K5S+P i s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu