Briz ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Menší rodinný hotel leží u moře v nové části Sozopolu, od známé písečné pláže Charmanité je vzdálen cca 150 m. Do centra historického městečka, které je vzdáleno cca 350 m, se dostanete příjemnou procházkou. Je zde mnoho nákupních možností, barů a restaurací k posezení. Hotel je tišší a útulný, což přispívá k odpočinkové dovolené a doporučujeme jej pro klienty všech věkových kategorií.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 150 m, pláž písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Nádherná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře s nabídkou vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v historickém městečku.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj s možností jedné přistýlky a apartmán. K vybavení pokoje patří: vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, TV, telefon, balkon, vysoušeč vlasů. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 1 €/den.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar s posezením. Wi-Fi připojení na recepci zdarma.


Cena zahrnuje

  • ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Hotelový trezor 1 €/den