Albena - Hotel Magnolia Plus ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situován na klidném místě do prostředí přírodní parkové zeleně a cca 900 m od pláže.

Pláž: Písčitá pláž oceněná Modrou vlajkou s pozvolným vstupem do moře je velmi prostorná (cca 150 m široká a dlouhá 6 km) a je vzdálená cca 900 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) NA PLÁŽI ZDARMA , matrace a osušky za poplatek. Na pláži Wi-Fi (zdarma), plážová knihovna (zdarma) a mini trezory (za poplatek). Vodní sporty na pláži za poplatek. Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž.

Vybavení: Hotelový komplex tvoří dvě budovy Magnolia Plus a Magnolia Standard. Vstupní hala s recepcí, zahrada, hlavní restaurace s terasou, restaurace na pláži, lobby bar, snack bar, venkovní minerální bazén, dětský minerální bazén se skluzavkami , aquapark Aquamania pro děti a dospělé (za poplatek - cca 1500 m od hotelu), mezinárodní animační programy pro děti a dospělé. Dětská postýlka (nutno předem objednat). Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž a do centra letoviska .
Zdarma : Wi-Fi ve společných prostorách, slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu, plážový volejbal, fotbal, stolní tenis a šachy, pravidelná doprava (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž a do centra letoviska.
Za poplatek : venkovní fitness, trezor v recepci, matrace a osušky u bazénu, půjčovna aut a kol, parkoviště.

Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: animační a sportovní programy, lukostřelba, aqua aerobik, aerobik, vodní pólo, vodní gymnastika, večerní programy, dětské diskotéky. Ekologická doprava v Albeně - jezdící schody, kyvadlový autobus a elektrobusy jsou k dispozici denně.
Za poplatek: aquapark Aquamania pro děti a dospělé (v provozu od 15. 6. 2021 do 15. 9. 2021), moderní tenisové centrum včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, sportovní haly (volejbal, basketbal), multifunkční hala, fotbalová hřiště, hřiště na pozemní hokej (tráva), fotbalové stadiony, jóga, fitness centra, minigolf, škola plavání, pétanque, jízda na koni, motokáry, letní scéna, folklorní programy, hudební koncerty, SPA a balneologické centrum Medika (krytý bazén, vodoléčba, bahenní terapie, gymnastika, masáže, fitness centrum, kyslíková kapsle, sauna, pára, salon krásy, lékařská služba, čajovna), SPA centrum v hotelu Flamingo Grand Elements Spa & Wellness (krytý a venkovní bazén, vířivka, masáže, fitness, sauna, pára, relaxační zóna, vodoléčba, kosmetika), SPA centrum Senses Spa & Wellness v hotelu Maritim Paradise Blue (krytý bazén, hydromasáže, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, relaxační zóna, solná místnost, sauna, pára, kosmetika). Je možná prohlídka komplexu minivláčkem.

Doporučujeme: Hotel v krásném prostředí, obklopený zelení, v klidném místě letoviska, přesto na dosah všech možností zábavy. Je určen pro klienty všech věkových kategorií, kteří hledají příjemnou dovolenou za dobrou cenu a preferují ubytování situované do prostředí přírodní parkové zeleně.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), odpolední občerstvení (zákusky, ovoce, zmrzlina) v době od 15:00 do 17:00 h ve snack baru, občerstvení v restauraci na pláži (pečivo, zmrzlina, nealkoholické nápoje a pivo) v době od 12:00 do 15:00 h, Dine Around Program - jedenkrát během pobytu v termínu do 30. 6. a od 1. 9. 2021 oběd nebo večeře v tématické restauraci á la carte – nutno předem objednat, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 10:00 h do 23:00 h v barech a restauraci hotelu. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem s výhledem na zahradu nebo na bazén a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou (na vyžádání za poplatek). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě.