Londýn klasický s výletem do Windsoru ! Bohatý vyzkoušený program. Jen za 7.490,- Kč !


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

Odjezdy z celé ČR bez příplatku ! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě nadstandardní kvality služeb ! Zájezd do Velké Británie s bohatým programem v Londýně a také návštěva Windsoru.

Stravování: snídaně

2 x snídaně v ceně (káva, čaj, pečivo, máslo, jam)
2 x večeře (2-3 chody dle hotelu) možná za příplatek 680,- Kč

Doprava: autokarem

Luxusní bus (wc, klima, video-dvd), odjezdy z celé ČR (celkem 42 nástupních míst) bez příplatku !!!

Ubytování: hotel

Hotel 2 až 3 * v oblasti Londýna. 2-4-lůžkové pokoje se snídaní s vlastním příslušenstvím, 1-lůžkové pokoje za příplatek 1.990,- Kč..

Program zájezdu

1. den: 1. den: V 7 hodin odjezd z Nového Boru, v 8 hodin z Liberce, v 9 hodin z Mladé Boleslavi, v 10 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Plzně od výstaviště v 11.30 hodin, ve 4.30 z Ostravy, v 6.00 z Olomouce, v 7.00 z Brna, v 8.15. z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem a Belgií nebo až do Francie a dále Eurotunelem nebo trajektem do Anglie.
2. den: 2. den: Ráno příjezd do Londýna, celodenní prohlídka Londýna s průvodcem /Big Ben, Westminster, Westminster Abbey, Buckinghamský palác, Picadilly, Picadilly Circus, Národní galerie, Trafalgar Square, Downing Street, Horse Guards /White Hall. Večer ubytování a možnost večeře v hotelu. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
3. den: 3. den: Snídaně, jihozápadní Anglie - Windsor - prohlídka/procházka historickým městem,prohlídka královského zámku - Windsor Castle/, dále prohlídka známého zámku Hampton Court s labyrintem, možnost večeře, nocleh.Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
4. den: 4. den: Po snídani celodenní prohlídka Londýna s možností individuální návštěvy panoptika Madame Tussaud: Hyde Park, Baker Street, Oxford Street, Katedrála Sv. Pavla, Tower, Tower Bridge, Greenwich, volno, nákupy. Večer odjezd z Londýna, Eurotunel nebo trajekt a dále tranzit Belgií a Německem do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
5. den: 5. den: Pokračování tranzitu, ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR. Příjezd do Prahy cca do 16 hodin a do ostatních nástupních míst v ČR dle časového dopočtu.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • SUPERLASTMINUTE SLEVA NA CENU 7.490,- KČ !!!

Cena zahrnuje

  • dopravu luxusním busem (wc, video-dvd, klima) včetně poplatku za Eurotunel nebo trajekt
  • 2 x nocleh se snídaní v hotelu 2-3* ve 2-4 lůžkových pokojích dle výběru, WC a sprchy na pokoji, 1-lůžkové pokoje za příplatek
  • průvodce
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • 2 x večeře (2-3 chody dle hotelu) (příplatek: 680 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 1990 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)