Londýn a jižní Anglie: Londýn, Stonehenge, Salisbury, Brighton, Windsor, Hampton Court!

od 7 490 Kč

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Odjezdy z celé ČR bez příplatku ! 6-denní zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě nadstandardní kvality služeb ! Zájezd do Velké Británie s bohatým programem v Londýně a také na jihu Anglie: uvidíte např. také: Stonehenge, Salisbury, Brighton, Windsor, Hampton Court.

Stravování: snídaně

Snídaně v ceně (káva, čaj, chléb, máslo, džem). 3 večeře možné za příplatek 990,- Kč

Doprava: autokarem

Luxusní bus (wc, video-dvd, klima), odjezdy z celé ČR a bez příplatku !

Ubytování: hotel **

hotel 2* - 3*, 2 - 4-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím dle výběru, 1-lůžkové pokoje za příplatek 2.990,- Kč

Program zájezdu

1. den: 1. den: V 7 hodin odjezd z Nového Boru, v 8 hodin z Liberce, v 9 hodin z Mladé Boleslavi, v 10 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Plzně od OC PLAZA v 11.30 hodin, ve 4.30 z Ostravy, v 6.00 z Olomouce, v 7.00 z Brna, v 8.15. z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem a Belgií do Francie a dále Eurotunelem nebo trajektem z Belgie nebo Francie do Anglie.
2. den: 2. den: Ráno příjezd do Londýna, celodenní prohlídka Londýna s průvodcem /Big Ben, Westminster, Westminster Abbey, Buckinghamský palác , Picadilly, Picadilly Circus, Národní galerie, Trafalgar Square, Downing Street, Horse Guards /White Hall/. Večer ubytování a možnost večeře v hotelu nebo blízkém okolí. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
3. den: 3. den: Po snídani odjezd do Stonehenge, prohlídka prehistorického kamenného monumentu, dále prohlídka Salisbury s katedrálou, Brighton – lázeňské město na jižním pobřeží - prohlídka starého města s orientálním pavilónem, typickými anglickými hospodami /puby/ a také pobřeží s pláží a zábavním centrem na molu, večer příjezd na ubytování, možnost večeře, nocleh. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
4. den: 4. den: Snídaně, jihozápadní Anglie - Windsor - prohlídka/procházka historickým městem,prohlídka královského zámku - Windsor Castle/, dále prohlídka známého zámku Hampton Court s labyrintem, možnost večeře,nocleh. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
5. den: 5. den: Po snídani celodenní prohlídka Londýna s možností návštěvy panoptika Madame Tussaud: Hyde Park, Baker Street, Oxford Street, Katedrála Sv. Pavla, Tower, Tower Bridge, Greenwich, volno, nákupy. Večer odjezd z Londýna, Eurotunelem nebo trajektem do Francie a nebo Belgie, dále tranzit Belgií a Německem do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
6. den: 6. den: Pokračování tranzitu, ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR. Doporučené kapesné: 50 -90 britských liber /cca 35 - 55 GBP na vstupy/ a drobné EURO na průjezdy Německem a Belgií - drobné poplatky na odpočivadlech. V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč ! Pouze doprava do Londýna oběma směry : 2.990,- Kč !, nebo další sedačka oběma směry : 2.990,- Kč ! / Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu luxusním busem (wc, video-dvd, klima) včetně poplatku za Eurotunel nebo trajekt
  • 3 x nocleh se snídaní v hotelu 2-3* ve 2-4 lůžkových pokojích dle výběru, WC a sprchy na pokoji, 1-lůžkové pokoje za příplatek
  • pojištění CK
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 3 x večeře o 2-3 chodech dle hotelu (příplatek: 990 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 2990 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)