Na skok do Gentu

od 1 990 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

Gent patří mezi nejkrásnější belgická města. Ve středověku dokonce patřilo k nejbohatším, a to díky výrobě sukna, které se vyváželo do Velké Británie, Francie, Německa a severní Afriky. Díky značnému bohatství tu byly vystavěny nádherné kostely a paláce. Kromě architektonického bohatství se město pyšní mnoha legendami. Jako sladkou tečku výletu zde můžete ochutnat tzv. Gentský nos, který má povrch krustu a uvnitř je malinová šťáva. Pokud nemlsáte, můžete alespoň ochutnat jedno z výtečných belgických piv.

Program: 1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách.

2. den: Dopoledne příjezd do města, prohlídka centra s průvodcem, během níž uvidíte například katedrálu sv. Báva, kde se nachází jeden z největších kulturních pokladů, a to polyptych Klanění beránkovi od Jana van Eycka. Dále uvidíte místní dominantou, kterou je zvonice Belfort ze 14. století. Další památkou bude reprezentativní radnice, novogotická budova zvaná Ďáblův hrad, Hraběcí hrad, který nabízí návštěvníkům okouzlující výhled na gentská nábřeží a projdete se historickými uličkami Graslei. Večer odjezd do ČR.

3. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA - 19:30 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN - 20:15 ČERPACÍ STANICE OMV
PLZEŇ - 21:00 ZASTÁVKA MHD ČERNICE
ROZVADOV - 22:00 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Cestovní a úrazové pojištění