Na skok do Beneluxu - Schengen, Lucemburk, Liege, Antverpy, Brusel ! Jen za 3.999,- Kč !

od 3 499 Kč

  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

Zveme Vás do 2 zemí Beneluxu - Lucemburska a Belgie.
Začneme v Schengenu a s Beneluxem se rozloučíme v centru unie v Bruselu !
Hotel minimálně 2* se snídaní ! Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Stravování: snídaně

1 x servírovaná kontinentální snídaně v ceně

Doprava: autokarem

luxusní bus (VC, VIDEO-DVD, KLIMA), nástupy po celé ČR bez příplatku !

Ubytování: hotel **+

hotel 2-3* se snídaní, 1 x večeře (2-3 chody) za příplatek 330,- Kč

Program zájezdu

1. den: Opakujeme úspěšný zájezd do Beneluxu Program zájezdu: 1. den: Ve 20.30 hodin odjezd z Nového Boru, dále ve 21.15 z Liberce, ve 22.00 z Mladé Boleslavi, v 21.00 z Hradce Králové, ve 17.00 z Ostravy, v 18.30 z Olomouce, ve 20.00 z Brna, ve 21.15 z Jihlavy-Pávova, ve 23.00 Prahy, 30.12.: v 0.30 z Plzně a případně z dalších nástupních míst dle poptávky. Tranzit Německem do Lucemburska.
2. den: 2. den: Časně ráno přejezd lucemburské hranice, ranní zastávka ve vesničce Schengen, kde byla již 14.června 1985 podepsána Schengenská dohoda a 19. června 1990 prováděcí úmluva k ní. Tehdy to byla dohoda mezi 5 zeměmi: Německem, Francií, Belgií, Lucemburskem a Nizozemím. Tato dohoda byla podepsána u Schengenu v mezinárodních vodách řeky Mosely na lodi MS Princesse Marie-Astrid . Dohodnuto zrušení veškerých kontrol osob cestujících mezi smluvními státy. Vesnice Schengen byla vybrána symbolicky proto, že bezprostředně u ní se stýkají hranice Německa, Francie a Lucemburska. Po prohlídce tohoto významného místa přejezd do hlavního lucemburského města Lucemburku. Dopolední prohlídka: Adolfův most, historická budova Spořitelny, Ústavní náměstí, katedrála Notre Dame s hrobem českého krále Jana Lucemburského, Hradební vyhlídková cesta, výhledy na historické Dolní město Grund, dále Velkovévodský palác, centrum města, tržiště, osobní volno. V poledních hodinách odjezd do Belgie. Odpoledne prohlídka města Liege: známý obloukový most, nám. Sv. Lamberta, Biskupský palác /největší světská gotická stavba na světě/, osobní volno. V podvečer odjezd do hotelu na nocleh se snídaní, za příplatek možná večeře.
3. den: 3. den: Po snídani odjezd do města diamantů Antverpy na břehu řeky Šelda na prohlídku: přístav a hrad Steen, staré město s katedrálou a radnicí, hlavní třída Meir, Rubensův dům, Královský palác, krátké volno s možností prohlídky centra města (zde i muzeum i brusírny diamantů). V poledních hodinách přejezd do hlavního měta Belgie i celé Evropské unie Bruselu na prohlídku, krátká zastávka u Atómia=symbol světové výstavy v roce 1958 a od té doby i města Brusel , dále prohlídka centra starého města, náměstí Grote Markt, Radnice, Královský palác, Čůrající panáček (malá soška, symbol města), venkovní prohlídka administrativního centra Evropské unie na náměstí Schuman, atd., individuální volno. Večer odjezd z Bruselu do ČR, noční tranzit Německem.
4. den: 4. den: V poledních až odpoledních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 12 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst). Doporučené kapesné: 70 - 100 EURO na drobné nákupy a na vstupy a drobné suvenýry a nákupy na odpočivadlech při průjezdech Německem. Cena zájezdu: 3.899,- Kč /původně 6.990,- Kč / V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč ! Doprava nebo další sedačka možná za 2.990,- Kč ! Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem (VIDEO-DVD, KLIMA, WC - ,1 x nocleh v hotelu min. 2* se snídaní, 2-lůžkové pokoje, za příplatek možno jednolůžkový pokoj, na vyžádání 3-lůžkový pokoj, pojištění CK, průvodce CK. Příplatky: na 1-lůžkový pokoj: 990,- Kč, za 1 servírovanou večeři (2-3 chody): 390,- Kč, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny za 140,- Kč/os. Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • Sleva na super cenu 3.999,- Kč

Cena zahrnuje

  • doprava lux. bus (WC, KLIMA, VIDEO)
  • 1 x nocleh se snídaní v hotelu 2-3*, 2-lůžk. pokoje s vlastním příslušenstvím, 1-LŮŽKOVÉ POKOJE ZA PŘÍPLATEK !
  • pojištění CK
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1 x večeře (2-3 chody) (příplatek: 390 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj (příplatek: 990 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna (příplatek: 140 Kč)