Adventní sobota v Bruggách

od 1 460 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Aktivní dovolená

Jaké aroma pro vás mají Vánoce? Je to vůně svíček, jehličí nebo cukroví? V Bruggách voní Vánoce po pralinkách a vafli. Nechte se zlákat a oslaďte si s námi adventní čas.

Program: 1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.

2. den: Dopoledne příjezd do města Bruggy, kde nás čeká krátká procházka městem, při které navštívíte historické náměstí Markts pyšnící se barevnými štítovými domy a jedněmi z největších a nejkrásnějších vánočních trhů v Evropě. Dále navštívíte náměstí Burg s bazilikou Svaté krve, která dostala svůj název podle nejposvátnější relikvie, která se uvnitř nachází – ampule, která údajně obsahuje kapky Ježíšovy krve a vody. Dále uvidíte Justiční palác Gerechtshof, gotickou radnici Stadhuis nebo 83 metrů vysokou věž Belfried, odkud je nádherný výhled na celé město. Chybět nebude ani návštěva gotického kostela Panny Marie, které ukrývá Michelangelovo sousoší Madony s dítětem. Případní zájemci mohou o osobním volnu navštívit muzeum čokolády, hranolek nebo absolvovat romantickou plavbu po kanálech. Budete mít několik hodin na procházku trhů, při které najdete jistě nejeden zajímavý a originální vánoční dárek. Doporučujeme zkusit skvělé vánoční belgické vafle a horkou čokoládu. Odjezd do ČR kolem 18 h.

3. den: Návrat do ČR v brzkých ranních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:

PRAHA - 20:00 AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC
BEROUN - 20:45 ČERPACÍ STANICE ÖMV
PLZEŇ - 21:30 ZASTÁVKA MHD NC ČERNICE
ROZVADOV - 22:30 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení minimálně 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.


Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • ? 1 místo v autobuse
  • ? 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • ? Pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • ? Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • ? Vstupy do objektů
  • ? Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) včetně pojištění storna 49 Kč / den
  • Doporučené kapesné na zájezd: 70 € / osoba