Adventní sobota v Bruggách


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Jaké aroma pro Vás mají Vánoce? Je to vůně svíček, jehličí nebo cukroví? V Bruggách voní Vánoce po pralinkách a vafli. Nechte se zlákat a oslaďte si s námi adventní čas.

Program: 1. den: Odjezd z ČR v podvečerních hodinách.

2. den: Dopoledne příjezd do města Bruggy, kde navštívíte historické náměstí Markts pyšnící se barevnými štítovými domy. Dále navštívíte náměstí Burg s bazilikou Svaté krve, která dostala svůj název podle nejposvátnější relikvie, která se uvnitř nachází – ampule, která údajně obsahuje kapky Ježíšovy krve a vody. Dále uvidíte Justiční palác Gerechtshof, gotickou radnici Stadhuis nebo věž 83 metrů vysokou věž Belfried, odkud je nádherný výhled na celé město. Chybět nebude ani návštěva gotického kostela Panny Marie, které ukrývá Michelangelovo sousoší Madony s dítětem. Případní zájemci mohou navštívit muzeum čokolády, hranolek nebo absolvovat romantickou plavbu po kanálech. V podvečerních hodinách přejezd do Bruselu, krátká prohlídka města s průvodcem a následný odjezd do ČR.

3. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA - 19:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN - 19:45 ČERPACÍ STANICE OMV
PLZEŇ - 20:30 ZASTÁVKA MHD ČERNICE
ROZVADOV - 21:30 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA
Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • 1 místo v autobuse
  • 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • průvodce znalý destinace
  • teplý nápoj na pauze zdarma - káva / čaj

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den