Ajman - AJMAN HOTEL *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě 5 km od centra emirátu Ajman, 10 km od Sharjah, 25 km od letiště v Dubaji a 35 km od centra Dubaje. Hotel zajišťuje každý den shuttle bus do nákupního centra v Dubaji zdarma.

Pláž: Přímo u hotelu leží dlouhá pláž s bílým pískem. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný i pro náročnější klienty. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s kuchyní indickou, čínskou a italskou, snack bar u bazénu, lobby bar, bar na pláži, maurská kavárna, konferenční sál, internetové připojení, kadeřnictví, čistírna, obchody.

Sport a zábava: Venkovní bazén, vodní sporty na pláži, fitness centrum, aerobic studio, bowling, tenisové kurty, billiard, squash, tréninkové golfové hřiště. V hotelu se nachází SPA centrum, které nabízí masáže, saunu, páru a léčebné procedury.

Pro děti: Bazén, hřiště a miniklub pro děti ve věku od 2 do 12 let.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: plná penze

Snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu.

Ubytování: hotel *****

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením, minibarem, sejfem, balkónem nebo terasou.