Saranda - Hotel Aloha Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: zrekonstruovaný rodinný hotel Aloha Beach se nachází jen 10 minut chůze od centra letoviska albánské riviéry - Sarandy, přímo u pláže.

Pláž: hotel se nachází přímo na oblázkové pláži, vstup do moře pozvolný, plážový servis na hotelové pláži (zdarma).

Vybavení: recepce, restaurace, trezor na recepci (za poplatek), parkoviště, WiFi (zdarma).

Sport a zábava: vodní aktivity na pláži (za poplatek).

Náš názor: nádherný hotel, který prošel rekonstrukcí a poskytuje ideální zázemí klientům, kteří chtějí mít vše po ruce na jednom místě.

Poznámka: Příplatek za neobsazené lůžko ve dvou- nebo třílůžkovém pokoji +7 990 Kč/týden, příplatek za 4. neobsazené lůžko v rodinném pokoji Family +3 000 Kč/týden, příplatek za 5. neobsazené lůžko v rodinném pokoji Family ZDARMA. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Let na Korfu s následným lodním transferem do Albánie.

Stravování: polopenze

POLOPENZE – snídaně a večeře formou švédských stolů. Za příplatek možnost LIGHT ALL INCLUSIVE - snídaně a večeře formou švédských stolů, servírovaný oběd, k obědu jeden nápoj, večer je pro Vás otevřen hotelový bar (19:00-20:30) – neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby.

Ubytování: hotel ****

nově zařízené klimatizované jednolůžkové pokoje typu Economy bez příplatku, dvoulůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, třílůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, rodinné dvouložnicové pokoje orientované na mořskou stranu s balkonem a s možností obsazení až 5 osobami. Rodinný pokoj musí být obsazen nejméně 4 osobami, z nichž alespoň 3 musí být plně platící. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, fén, ledničku, TV a WiFi (zdarma).