Zillertal - penzion Gemshorn *** / zkrácené pobyty zima 2017


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Zveme Vás na dovolenou do pensionu v loveckém stylu do Zillertalu na Hainzenberg. Ideální poloha vedle nástupní stanice lanovky Gerlosbergbahn s krásným výhledem do Zillertalského údolí může být pro Vás zajímavá.

Možnosti vyžitií v Zillertalském údolí jsou neomezené. Na dominantním Gerlosteinu nad námi je vybudován klettersteig (přírodní horolezecká stěna s jištěním). Rádi Vás seznámíme s možnostmi ježdění na horském kole, pohodovou cykloturistikou, turistikou. Zillertal a okolí nabízí spousty přírodních pozoruhodností. Pomůžeme Vám je objevovat.

V příjemném prostředí restaurace budete objevovat kulinářské umění zkušených českých kuchařů. Relaxovat můžete přímo v pensionu ve wellnes centru. Pension je ideální místo jak pro rodinnou dovolenou, skupinové zájezdy, tak i pro organizaci seminářů a firemních školení.

Stylová restaurace nabízí pro ubytované hosty příjemné prostředí k posezení. Obsluhu zajišťuje zkušený personál z Česka.

V restauraci si můžete posedět u dobrého pivka z Zillertalu nebo Plzně. Přitvrdit můžete ochutnávkou hruškovice (WILI) a zabojovat s hruškou na špejli.

Pro gurmány nabízí jídelní lístek možnost bohatšího výběru.

Stravování: polopenze

K ubytování nabízíme polopenzi (snídaně formou švédských stolů, večeře servírované o 2 chodech). K dispozici je restaurace a další společenská místnost pro ubytované. Tato místnost je zároveň určena ke snídaním a je vhodná také ke školení.

Doprava: vlastní

POPIS CESTY Z BRNA

Brno - Znojmo - hraniční přechod Hatě, dále směr Hollabrunn silnice č. 303 - za Hollabrunnem směr Stockerau silnice č. E 59 – před Stockerau nájezd na dálnici S1 směr Krems, projet Krems a dále směrovky na dálnici A1 směr St. Pölten – u ST. Pöltenu přejezd na dálnici A1 a pokračovat po dálnici A1 směr Linz - Salzburg - u Salzburgu směr Innsbruck - přiližně 40 km před Innsbruckem sjezd z dálnice na Wiesing a Zillertal - zde sjet z dálnice na malý kruhový objezd, kde se dát už jen na Zillertal, projet tunelem do Zillertalu a jet dál po silnici B 169 směr Zell am Ziller.
První sjezd do Zell am Ziller minete a budete sjíždět před benzinu OMV směr Gerlos. Označeno také lanovka Gerlossteinbahn. Po sjezdu minete Gasthof Waldhaim a začnete stoupat 4 km serpentinami směr Hainzenberg. Gasthof Gemshorn uvidíte vpravo u stanice lanovky Gerlossteinbah. (žlutá budova). Pro ty co mají navigaci jsou souřadnice následující: N 47°13‘04‘‘, E 11°53‘58‘‘ nadmořská výška 909 m n.m.

POPIS CESTY Z PRAHY

Praha – Plzeň - hraniční přechod Rozvadov, dále směr Regensburg - Mnichov, kolem Mnichova stále směr Innsbruck. Za Mnichovem u města Rosenheim přejezd na dálnici A 12 (podle směrovek pojedete stále směr Innsbruck) - přiližně 40 km před Innsbruckem sjezd z dálnice na Wiesing a Zillertal - zde sjet z dálnice na malý kruhový objezd, kde se dát už jen na Zillertal, projet tunelem do Zillertalu a jet dál po silnici B 169 směr Zell am Ziller.
První sjezd do Zell am Ziller minete a budete sjíždět před benzinu OMV směr Gerlos. Označeno také lanovka Gerlossteinbahn. Po sjezdu minete Gasthof Waldhaim a začnete stoupat 4 km serpentinami směr Hainzenberg. Gasthof Gemshorn uvidíte vpravo u stanice lanovky Gerlossteinbah. (žlutá budova). Pro ty co mají navigaci jsou souřadnice následující: N 47°13‘04‘‘, E 11°53‘58‘‘ nadmořská výška 909 m n.m.

Ubytování: pension

Pension Vám nabízí pohodlí dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením na pokoji, televizi a připojením na internet. V příjemném prostředí restaurace budete objevovat kulinářské umění zkušených českých kuchařů. Relaxovat můžete přímo v pensionu ve wellnes centru. Pension je ideální místo jak pro rodinnou dovolenou, skupinové zájezdy, tak i pro organizaci seminářů a firemních školení.


Nabízíme Vám ubytování v 11 rodinných pokojích. Pod pojmem rodinného pokoje si můžete představit dva oddělené dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením. Kromě rodinných pokojů nabízíme 2 samostatné dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením.
V nově zrekonstruovaných pokojích naleznete šatní skříně a stolek z masivního dřeva, LCD TV s výběrem standardních satelitních kanálů a kompletní nabídkou českých programů.


Kapacita pensionu je 11 pokojů pro 2+2 osoby a tři pokoje dvoulůžkové. Celkem 50 lůžek. Domácí zvířata nejsou povolena.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.