Zell am See - Hotel St. Hubertushof ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Centrum: 4 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Zell am See 4 km,
Obchod s potravinami: 100 m,
Možnosti nákupu: 100 m,
Nádraží: Zell am See 4 km,
Letiště: Salzburg 80 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 15 km,
Nadmořská výška: 757 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Schmittenhöhe 4 km,
Běžecká stopa: 3 km,
Skibus (nejbližší zastávka): 250 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Poloha v části Thumersbach, stranou od ruchu a provozu.

Pro děti : Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětský bufet, Dětská jídelní židlička, Animační programy pro děti zdarma od 19.12.16 - 15.04.17: Po - Pá, vždy 4 hodiny denně, Dětské disco.

Všeobecné vybavení : Recepce: s trezorem za poplatek na místě Euro 7,50 / pobyt, otevřený krb, Přijímací prostory, Společenská místnost, Místnost s TV, Internetový koutek: zdarma na recepci, WiFi: za poplatek na místě, 2 výtahy, Parkoviště: zdarma, Jídelna: Nekuřácké prostory, a la carte-Restaurant, Hotelový bar, Terasa, Diskotéka ve sklepních prostorách.

Zdarma fitness, wellness : Sauna; Otevírací doba: denně od 15:30 do 22:00.

Zábava v ceně : Půjčovna sáněk.

Další služby : Platební karty: MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00, Na přání bezplatný odvoz z nádraží Zell am See - po předchozí objednávce.

Stravování: vlastní

Strava v ceně : Polopenze, Snídaňový bufet: s bio koutkem, Bufet s předkrmy, Salátový bufet, Bufet s dezerty, Večeře (4 chody): výběr ze 3 hlavních jídel, Tematické večery: např. italský, jihoamerický, Selský bufet, Vánoční večeře (24.12.): Vánoční bufet, Silvestrovská večeře: Gala bufet,
od 18:00 do 20:00 Limonádový bar pro děti do 14,9 let zdarma!

Ubytování: hotel ***

Útulný hotel St. Hubertushof, ležící na klidném místě s výhledem na Zellersee. Region leží na úpatí pohoří Kitzbüheler Grasberge na západě, Centrálních Alp na jihu a Vápencových Alp na severu.

Vybavení pokojů : Vana nebo Sprcha/WC, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Telefon, Kabelová TV, WiFi: za poplatek na místě, Nekuřácké prostory, Všechny pokoje jsou pohodlně zařízeny. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje : 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 16 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 23 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 25 m2, 1-2 lůžka Single/Single s dítětem, ~ 14 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, Economy ~ 14 m2.