Zell am Zee - Hotel Heitzmann ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel s romantickou atmosférou v blízkosti jezera Zeell am See.

Poloha: centrální. Jezero cca 250 m.

Vybavení: 35 pokojů, hotelový bar se salonkem, elegantní restaurace, zimní zahrada, terasa s kavárnou. Výtah.

Sport a zábava: Sport/aktivity : 25 % sleva na green fee na golfovém hřišti Zell am See cca 3,5 km a 2 x 18 jamkové hřiště. Zapůjčení golfového vybavení v hotelu zdarma. Od 8.6.-8.7.2016 si lze vypůjčit E-kolo zdarma, v jiném termínu cca 15 €/den.

Internet : Wi-Fi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : sauna, parní lázeň, Kneippův bazének a odpočinková místnost (denně, 13.00-22.00 h.). Za poplatek: masáže.

Další výhody : 1x týdně prohlídka městem. Speciální nabídky s překvapením pro novomanželé a páry slavící kulatá jubilea, rezervace v CK (při pobytu od 4 nocí láhev sektu, kytice, snídaně se sektem, 1 koš s ovocem a 1 novomanželské menu)

Vážení zákazníci, ve dnech 26.8. a 27.8. 2016 bude omezen provoz v této oblasti z důvodu konání sportovní akce Iron Man viz. www.zellamsee-kaprun.com .
parkování: parkoviště cca 5 €/den, garáž cca 10 €/den;
domácí zvíře: cca 6 €/den;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Zell v ceně (nutná zerezvace v hotelu předem);
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1 x týdně slavnostní večeře nebo fondue. V pondělí je večeře formou menu o 4 chodech podávaná v restauraci vzdálené cca 150 m.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A2A): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, cca 25 m2. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, trezorem, telefonem, kabelovou TV, radiem, některé s balkonem. Rodinné pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (s rozkládací pohovkou pro 2 osoby), cca 30m2, vybavení jako A2A . Rodinné pokoje (A2C): suite (2 pokoje), cca 50 m2, pro 2-4 osoby. Obývací ložnice s 2 možnostmi na spaní a 1 dvoulůžkový pokoj s propojovacími dveřmi. Kabelová TV, radio, malá chladnička, sprcha, WC, vířivka, fén, telefon, trezor a francouzský balkon.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.