Západní Čechy - Stein ****+


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Nově zrekonstruovaný areál se nachází na klidném místě v blízkosti vodní nádrže Skalka, 3 km od Chebu a 4 km od Františkových Lázní.

Vybavení: Areál hotelu tvoří několik budov. V jedné z nich je hotel s recepcí a WELLNESSEM - vířivka, pivní, bylinné a senné koupele, finská sauna, sauna Stein - danárium, římská aroma lázeň, venkovní bazén, sportovní a regenerační masáže, terapeutická cvičení). V další pak restaurace, cowboys bar a letní terasa s možností grilování, půjčovna čtyřkolek, koloběžek a horských kol včetně map. Pro hosty jsou v přístavu připraveny pramice i stylové indiánské kajaky, možné jsou i vyjížďky na koních. Součástí hotelu je i ekofarma s minizoo pro děti (skotský náhorní skot, kamerunské kozy a ovce, pštrosi, emu, lamy, poníci, koně s hříbaty, osel, králíci, morčata, psi a kočky). V hotelu jsou k dispozici pomůcky na líný tenis, badminton, pétanque, stolní tenis, streetball a míčové hry. Možnost zapůjčení dětské postýlky, hraček pro děti a společenských her. V blízkosti hotelu vede 15 cykloturistických stezek v délkách od 5 do 62 km. Zařízení je certifikováno dle oficiální jednotné klasifikace ubytovacích zařízení České republiky v Hotelstars Union jako Hotel*** Superior

Poznámka : Pobyt začíná nástupem od 14:00 hod do 18:00 hod a snídaní druhý den pobytu. V případě polopenze pobyt začíná večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11:00 hod. Pokoje jsou nekuřácké.

dalsisluzby : Venkovní bazén je za poplatek 80 Kč za osobu a den (červen - září) Whirpool (masážní bazén) je vstupné 200 Kč/osoba/hodina Informace o přijímání platebních karet ( bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, Eurocard.

Stravování: snídaně

REKREAČNÍ POBYT Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří v Ck. Programové pobyty jsou s polopenzí - večeře 3 chodové menu (polévka, hlavní chod, dezert).

Ubytování: hotel ****

2 -lůžkové pokoje s přistýlkou, Spr.+WC, SAT/TV, lednička, internet. Přistýlka je formou rozkládací postele.