Mayrhofen - Pension Schneeberger ***


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: pension leží v horském údolí Zillertal, v obci Mayrhofen ve výšce 630 m n. m. v krásném prostředí nedaleko lesa a pouze 1,2 km od dolní stanice lanovky Horberghbahn. Centrum Mayrhofenu je vzdáleno asi 1 km. Horské středisko Mayrhofen je vhodné jak pro zimní, tak i pro letní dovolenou, neboť jeho okolí nabízí velké množství tras pro pěší výlety i cykloturistiku. Přibližně 1 km jižně od hotelu je centrum Mayrhofen Hippach pro via ferraty pro rodiny i s malou lanovkou a přibližně 2 km jsou pak vzdáleny vodopády Keilkeller.

Vzdálenosti centrum Mayrhofenu: cca 1 km
skicentrum Horberghbahn: cca 1,2 km
Praha: cca 540 km
Brno: cca 600 km

Sport a zábava: rodinné lezecké centrum via ferraty – Mayrhofen Hippach (vhodné pro rodiny s dětmi 6-14 let), možnost lyžování až do června a poté od září na nedalekém ledovci Hintertux.

Minimální obsazenost: Apartmány - 2 os.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu (v ceně u pokojů, za příplatek u apartmánů a chat, bio-potraviny jsou dodávány z rodinné farmy majitelů pensionu), možnost dokoupení servírovaných večeří (podávají se v hotelu cca 150 m od pensionu).

Ubytování: pension

prakticky zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka pro děti do 13 let) mají koupelnu (sprcha, toaleta), kabelovou TV, telefon a balkón. V pensionu jsou dále k dispozici apartmány se 2 samostatnými ložnicemi pro 4-6 osob (42-60 m 2 , dvoulůžko a 2 samostatná lůžka) a obývacím pokojem se sedací soupravou (až další 2 lůžka), jídelním stolem, plně vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou (sprcha, toaleta). Majitelům pensionu patří navíc 2 samostatné chaty se 3 ložnicemi až pro 8 osob, prostorným obývacím pokojem a plně vybavenou kuchyní (el. sporák s troubou, lednice, myčka nádobí, varná konvice, toustovač, základní nádobí aj.). Apartmány a chaty jsou na vyžádání.

Vybavení: pension se skládá ze tří budov (Pension Schneeberger, Landhaus a Walchenhof), které jsou umístěny v těsném sousedství. V hlavní budově se nachází centrální recepce, restaurace, kde se podávají snídaně, sauna, solárium, úschovna kol a parkoviště.