Zadar Bibinje - Penzion IVO ***

od 3 490 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: penzion se nachází v klidné části letoviska Bibinje mezi letoviskem Sukošan (cca 3 km) a historickým Zadarem (cca 6 km), v blízkosti je velká plachetnicová marina (příjemné večerní procházky), obchůdky, bary, restaurace a cukrárny lákají k návštěvě při procházce do centra letoviska (cca 900 m)

Pláž: v Bibinje je několik typů pláží - oblázkové, štěrkové i betonová plata s pískem ve vodě a ležením pod borovicemi, vzdálenost od penzionu od 900 m. Klientům je zajištěn bezplatný převoz z penzionu na pláž, klienti si mohou zapůjčit jízdní kola přímo v penzionu (za poplatek).

v Bibinje je několik typů pláží - oblázkové, štěrkové i betonová plata s pískem ve vodě a ležením pod borovicemi, vzdálenost od penzionu od 900 m. Klientům je zajištěn bezplatný převoz z penzionu na pláž, klienti si mohou zapůjčit jízdní kola přímo v penzionu za poplatek 100,- Kč / dospělá osoba/den 50,-  Kč / dítě do 12-ti let/ den.

Vybavení: největší předností penzionu je nový moderní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, Wi-Fi zdarma v celém objektu, venkovní gril s posezením, jídelna (podává se polopenze) a bar, kde se podává české čepované pivo! Parkování bezplatně na pozemku penzionu.

Náš názor: pěkné ubytování s bazénem, možnosti využití zázemí hned 3 letovisek v těsné blízkosti, několik typů pláží a výborná strava

Pobytová akce : PENZION IVO  poloha -  nachází se v klidné části letoviska Bibinje mezi letoviskem Sukošan (cca 3 km) a historickým Zadarem (cca 6 km), v blízkosti je velká plachetnicová marina (příjemné večerní procházky), obchůdky, bary, restaurace a cukrárny lákají k návštěvě při procházce do centra letoviska (cca 900 m)Ubytování - moderní penzion nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích a studiích a čtyřlůžkových apartmánech s možností jedné přistýlky. Pokoje ve zvýšeném přízemí jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV a terasou s posezením (zapůjčení větráku zdarma). V patře penzionu jsou studia (jedna ložnice) a apartmány (ložnice a obývací část) mají navíc kuchyňský kout a klimatizaci zdarma.Největší předností penzionu je nový moderní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, Wi-Fi zdarma v celém objektu, venkovní gril s posezením, jídelna (podává se polopenze) a bar, kde se podává české čepované pivo! Parkování bezplatně na pozemku penzionu.

Upozornění : jednolůžkový pokoj +400,- Kč/noc, studio s vlastní kuchyňkou +1.000,- Kč/pobyt, pobytové taxy (platí se na místě) +1,8 Euro/dospělá osoba noc, děti 12-18 let 50%, děti do 12-ti let neplatí

Poznámka : Autokarové zájezdy: Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 7 x ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka

gps : N 44,06023     E 15,29308

Stravování: vlastní

vlastní nebo polopenze - snídaně formou švédských stolů, večeře výběrem ze tří menu o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert nebo salát)

vlastní nebo polopenze - snídaně formou švédských stolů, večeře výběrem ze tří menu o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert nebo salát)Orientační ceny potravin: Chleba: 7 - 8KNVoda: 5 - 7 KN  Kopeček zmrzliny: 5 - 7 KNPizza: od 38 KNCoca Cola 0,5l: 3,60 KN

Ubytování: hotel ***

moderní penzion nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích a studiích a čtyřlůžkových apartmánech s možností jedné přistýlky. Pokoje ve zvýšeném přízemí jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV a terasou s posezením (zapůjčení větráku zdarma). V patře penzionu jsou studia (jedna ložnice) a apartmány (ložnice a obývací část) mají navíc kuchyňský kout a klimatizaci zdarma.


Slevy

  • vlastní doprava -1.500,- Kč, spojení 2 turnusů -1.500,- Kč