Wagrain - Sporthotel Wagrain ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Velmi pestrý sportovní program s jedinečnou nabídkou Golf Unlimited. Wellness zóna s rozlohou cca 1000 m2.

Poloha: centrum s nákupními možnostmi, restauracemi a bary cca 400 m.

Vybavení: oblíbený, vkusně zařízený hotel nabízí 118 pokojů, klimatizovanou restauraci, kavárnu/bar.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: nové fitness studio (cca 500 m2) s panoramatickým výhledem a moderními kardio přístroji, sportovní program (pondělí-pátek): rozcvička, aerobik, stepaerobik, vodní gymnastika, zumba. 3-4x týdně průvodcované túry, 1x týdně túra na horských kolech, lukostřelba, kola k zapůjčení. Za poplatek: tenisové kurty včetně možnosti lekcí. Rybaření v hotelovém rybníku/potoku (délka 5 km).

Internet : v hotelových společenských a venkovních prostorech WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (cca 100 m2) s protiproudem a zabudovanou vířivkou, samostatný dětský bazének, přístup na louku s lehátky. Venkovní bazén, cca 50 m2 vodní plochy s masážními tryskami a vřídlem (cca 30°C). Velká wellness oáza (cca 1000 m2) se 3 saunami a 3 parními lázněmi, 2 infračervenými kabinami, různé odpočinkové místnosti. Rodinná sauna a venkovní vířivka pouze pro dospělé. Za poplatek: masáže a kosmetické procedury.

Pro děti : miniclub (od 4 let) a animace pro mladistvé (od 10 let, pondělí-pátek, 10.00-16.00 h. a 18.00-20.00 h.). Velké dětské hřiště, herna a pokoj pro mladistvé. Vybavení pro nejmenší k zapůjčení zdarma (el. chůvičky, ohřívačka lahví, golfové kočárky, dětské židličky). Za poplatek: hlídání dětí od 2 měsíců 10.00-16.00 h. a 18.00-20.00 h. (cca 13 €/den, rezervovatelné na recepci).

Další výhody : Golf Unlimited (Green-fee zdarma) na golfovém hřišti Akademie Golfplatz v St. Johannu (9 jamek) cca 12 km. Denně vstup do vodního světa Wasserwelt Wagrain s 1000 m2 vodní plochy, 5 skluzavkami, vířivým kanálem, dětským bazénem, plaveckým bazénem, dětskou lodí a velkým hřištěm pro děti (sauny nejsou v ceně). Od 7 nocí pobytu voucher v hodnotě 20 €/plně platící osoba na kosmetické procedury. Neděle-pátek diskotéka Rauchkuchl‘ s DJ.

parkování: parkoviště zdarma, podzemní garáž: cca 4 €/den;
domácí zvíře: cca 15 €/den;
lázeňská taxa: cca 2 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 16.7.-26.8. denně/3 noci.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, oběd formou bufetových stolů, k večeři výběr z menu o 4 chodech, salátový bufet, různé tematické bufetové stoly, dětské menu. Odpoledne káva, čaj a zákusek. Po celý den zmrzlina u baru. Obědový balíček na cesty (nutné rezervovat předem na recepci). Nápoje 7.30-24.00 h. na baru, v diskotéce Rauchkuchl a v restauraci (např. cola, sprite, whisky, sekt, koňak, long-drinky, koktejly, pálenky, likéry, vína atd.). Minimibar je denně doplňován nealkoholickými nápoji.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje Superior (A2B): cca 22 m2, jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, posezením, minibarem, telefonem, rádiem, kab. TV. Dvoulůžkové pokoje de Luxe (A2C/A3C): s možností 1 přistýlky (rozkládací pohovka), cca 28 m2. Vybavení jako A2B, navíc balkon nebo terasa. Jednolůžkové pokoje (A1A): s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2B. Rodinné pokoje de Luxe (A2D/A3D/A4D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), cca 29 m2. Vybavení jako A2B, navíc balkon nebo terasa. Rodinné pokoje de Luxe (A2K): 2 pokoje A2C vedle sebe, nebo proti sobě pro 2 dosp. a 2-3 děti, cca 56 m2. Vybavení jako A2B, navíc balkon nebo terasa.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.