Výstava orchidejí v Drážďanech


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Zajeďte si s námi na největší výstavu orchidejí do jednoho z nejvyhledávanějších německých měst, a to na jarní veletrh, kterého se každoročně účastní více než 350 vystavovatelů. Můžete se těšit na pestrou škálu rostlinek v podobě 100 tisíc vystavovaných květů, dále pak témata z oblasti zahrady, uměleckých řemesel, chovatelství, aktivit pro rodiny a trávení volného času.

Program : 1.den: V dopoledních hodinách odjezd z řady měst po ČR, příjezd do města během dopoledne, Autobus vás zaveze až k výstavišti. Na této oblíbené a známé výstavě orchidejí je k vidění asi 20 000 rostlin a 100 000 květů, celkem od 350 vystavovatelů na více než 5000 m2, jednoduše úchvatná podívaná. Na výstavě nenaleznete pouze rostliny, které si domů můžete zakoupit, ale i jiné věci z oblasti zahrady, zvířat, řemesel a volného času. V odpoledních hodinách přesun na další volitelný program - Pragerstrasse (nákupní centrum), Frauenkirche, Dresden Transport Museum. Po dohodě s výkladem průvodce (v případě většího zájmu ze strany klientů). Předpokládaný příjezd do ČR ve večerních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup : PRAHA - 7:15 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ LOVOSICE - 8.15 ČERPACÍ STANICE BENZINA, ŽABÁK ÚSTÍ NAD LABEM - 8:40 ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL. ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Důležité upozornění: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstup na výstavu cca 8 euro
  • Vstupné do objektů
  • Cestovní a úrazové pojištění bez pojištění storna 27,- Kč / den