Dovolená Vysoké Tatry 2016 - hotel Sorea 3*Titris - balíček Wellness Mini 3 noci, v ceně Aqua Relax


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Vysoké Tatry Tatranská Lomnica 2016 - hotel Sorea Titris Odborár, Balíček Wellness MINI, pobyt 3 noci.

Z Prahy cca 570 km, z Brna cca 370 km

Jednolůžkový pokoj 1/1 bez příplatku! Oddych, relax, zábava a vodní svět Aqua relax Vás očekává! Ideální pro rodiny s dětmi!!

Hotel je situovaný v tichém prostředí nedaleko centra Tatranská Lomnice, jedné z největších tatranských osad a známým společensko-kulturním střediskem Vysokých Tater. Nachází se v blízkosti botanické zahrady s expozicí tatranské přírody a muzea Tatranského národního parku. Hotel Titris Odborár získal certifikát "Zariadenie priateľské k rodinám a deťom" v rámci projektu "Vstupte s dítětem".

V hotelu AQUA RELAX CENTRUM:
- ZÓNA I Bazénová část = bazén s atrakcemi (vodní hřib, tobogán, masážní trysky, vodní chrliče), rekreační bazén s protiproudem.
- ZÓNA II Saunová část = suchá, parní a bylinková sauna, vířivka, ochlazovací bazének, relaxační hudba, relaxační zóna.

Hotel je ideálním výchozím bodem krátkých procházek v okolí Tatranské Lomnice, pro vysokohorské túry do Skalnaté doliny, Huncovskej kotliny, Doliny bílé vody, do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, výlety do Belianské jeskyně, Javoriny a Ždiaru. V Tatranské Lomnici se nachází i nástupní stanice kabinové lanovky na Skalnaté pleso, s možností přestupu na vysutou lanovku na Lomnický štít. Okolí nabízí také vhodné trasy pro cyklistiku.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou podávané formou teplých a studených bufetových stolů. Dětská jídla a dětské stoličky.

Ubytování: hotel ***

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, které jsou vybavené vanou/sprchou/WC, telefonem, SAT-TV, rádiem, připojení na internet. Pro rodiny s malými dětmi nabízí hotel možnost zapůjčení dětské postýlky. V každém pokoji je hotelový trezor. Hotelové pokoje apartmánového typu tvořeny 2 místnostmi, ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s rozkl. pohovkou. Hotelové pokoje apartmánového typu Plus jsou podobné pokojům apartmánového typu, ale mají větší rozlohu.
Návštěvníkům jsou k dispozici: tenisové kurty, jezdecká dostihová trať, fotbalové a volejbalové hřiště, půjčovna horských kol (dle dostupnosti), minigolf s parkovou úpravou, biliard, kino, úschovna sportovních potřeb, informační služby, půjčování vysoušečů na vlasy a žehliček, směnárenské služby, nehlídané parkoviště. Dom. mazlíček nepovolen.

Check In: od 14 hod., Check Out: do 10 hod.


Slevy

  • Jednolůžkový pokoj 1/1 bez příplatku!
  • Dětské ceny platí při ubytování se 2 dospělými osobami na pokoji. Dítě do 2,99 let ZDARMA bez nároku na stravovací a ubytovací služby.
  • 1 dítě 3 - 7,99 let na přistýlce nebo na společném lůžku při 2 plně platících osobách v pokoji má ZDARMA ubytovací a stravovací služby.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování s polopenzí (balíček Wellness Mini)
  • 1x nápoj k večeři
  • internet
  • 3x 2hodinový vstup do AQUA RELAX centra Zóna MIX (bazénová a saunová část)
  • 20% SLEVA na bowling v bowlingovém centru v hotelu Sorea Hutník Tatranské Matliare
  • 30% SLEVA (ze základní ceny) na vstup do Wellness světa regenerace a oddychu v hotelu Sorea Trigan, Štrbské Pleso
  • 30% SLEVA (ze základní ceny) na vstup do krytého bazénu s termální vodou v hotelu Sorea Máj, Liptovský Ján
  • 30% SLEVA (ze základní ceny) do Wellness URANIA v hotelu Sorea Uran, Tatranská Lomnica

Cena nezahrnuje

  • placeno na místě: pobytová taxa (cca 1 euro/os./noc). Placeno v CK: příplatek za neobsazené lůžko (320 Kč/noc), příplatek za apartmánový hotelový pokoj (1.050 Kč/pokoj/noc), příplatek za apartmán plus (1.190 Kč/pokoj/noc).