Východní Čechy - Wellness Hotel Vyhlídka ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Hotel po celkové rekonstrukci se nachází v krásném prostředí nad městem Náchod (do centra cca 3 km), které je obklopeno krásnou přírodou a přímo vybízí k odpočinku a relaxaci v tomto klidném a naprosto tichém prostředí. Těžko byste jinde hledali tolik historických památek, přírodních krás, kulturních souvislostí a zejména literárních stop jako v okrese Náchod. Doporučujeme spíše pro motorizované klienty.

Vybavení: Restaurace s výhledem na město Náchod, ale i Krkonoše a Polsko, dětský koutek, zahradní restaurace, výtah, parkoviště, minigolf, venkovní šachy, ruské kuželky, biliár, stolní fotbal, petanque. WELLNESS CENTRUM - krytý bazén se slanou vodou a protiproudem, masáže, kombinovaná finská nebo bio sauna se solnou a světelnou terapii. Pestrá nabídka relaxačních a rehabilitačních procedur - nutno objednat před příjezdem.

Poznámka : Pobyt začíná nástupem od 14.00 do 18.00 hod. a večeří v den nástupu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod. ZCELA NEKUŘÁCKÝ HOTEL.

dalsisluzby : NABÍDKA PROCEDUR včetně ceníku ZDE Informace o přijímání platebních karet ( bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, Eurocard, Japancard, Maestro, Diners Club, Amex.

Ubytování: hotel ****

2 -lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi, fén, telefon, minibar, trezor, centrální klimatizace. Všechny pokoje jsou nekuřácké, 1 pokoj je bezbarierový.