Vodice - Villa Ivo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villa Ivo leží na příjemném místě, ve vzdálenosti asi 800 m od pláže a asi 400 m od centra oblíbeného letoviska Vodice. Letovisko Vodice je ideálním místem na letní dovolenou pro rodiny s dětmi i mladé páry. Město láká k pěkným procházkám úzkými uličkami, jejichž historie sahá až do dob tureckých vpádů. Azurové moře je ideální pro milovníky koupání, potápění a také pro jachtaře. V přístavišti jsou obchůdky, kavárničky, tržiště a množství barů a hospůdek.

Vzdálenost od moře: asi 800 m.

400

Pláž: Oblázková: asi 800 m od vily, pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Parkování ve dvoře, gril, standardně vybavený apartmán s příslušenstvím. WIFI připojení, klimatizace.

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty, půjčovna loděk, šlapadel a skútrů, tobogán, škola potápění, tenis, minigolf. V letovisku restaurace, kavárny, bary, bohaté denní i noční kulturně-společenské vyžití. Pro děti: prolézačky, skákadla, pískoviště, hřiště na míčové hry.

Informace: check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost využití bohaté nabídky místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 8-lůžkový apartmán: 1
Přistýlka: 1
Celkem osob: 9

Villa Ivo nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno v 8-lůžkovém apartmánu typu PENTA s možností přistýlky, který je vybaven TV/SAT a má balkon. Bližší popis tohoto typu apartmánu naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

PENTA 8+1

Obsazenost 8 až 9 osob, apartmán o rozloze cca 100 m2, tři 2-lůžkové ložnice s manželskými lůžky, jedna 3-lůžková ložnice s manželským lůžkem a jednolůžkem, plně vybavená kuchyň s jídelním koutem (sporák, lednice s mrazákem), 1 koupelna se sprchou a WC, 1 koupelna s vanou a WC, TV/SAT, klimatizace, balkon.