Vodice - Apartmány Sladana


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Apartmány SLADANA *** leží v malebné turistické osadě Srima, vzdálené od centra Vodic asi 1800 m. Vzdálenost od pláže je asi 100 m, od obchodů a restaurace asi 200 -300 m.
Vila má apartmány 2+2 , 4+2 a 2+2 Lux v přízemí, prvním a druhém patře.Apartmány jsou nově zrekonstruované, komfortně zařízené a jsou v dobré lokalitě.
APT 2+2 ( 40 m2 + 6 m2 ) - dvoulůžková ložnice ložnice, denní místnost s kuchyňským a jídelním koutem, SAT/TV, koupelna, WC, klimatizace. V denní místnosti je rozkládací gauč pro 1-2 osoby. Kuchyň je vybavená vším k vaření a stolování. Je tam lednice s mrazákem, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Apartmán má balkon.
V apartmánu mohou být 2-4 osoby. Ceny jsou dle počtu osob.
APT 4+2 ( 65 m2 + 10 m2 ) - 2 dvoulůžkové ložnice , denní místnost s kuchyňským a jídelním koutem, SAT/TV, koupelna, WC, klimatizace. V denní místnosti je rozkládací gauč pro 1-2 osoby. Kuchyň je vybavená vším k vaření a stolování. Je tam lednice s mrazákem, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Apartmán má balkon.
V apartmánu může být 4-6 osob. Ceny jsou dle počtu osob.
APT 2+2 LUX (45 m2 + 8m2 ) - dvoulůžková ložnice ložnice, denní místnost s kuchyňským a jídelním koutem, SAT/TV, koupelna, WC, klimatizace. V denní místnosti je rozkládací gauč pro 1-2 osoby. Kuchyň je vybavená vším k vaření a stolování. Je tam lednice s mrazákem, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Apartmán má balkon.
V apartmánu mohou být 2-4 osoby. Ceny jsou dle počtu osob.
Parkování je zajištěné u apartmánu.
Jedno dítě do 6,99 let bez lůžka je zdarma.
V apartmánech je Wi-fi a klimatizace zdarma.
Do apartmánu není možné vzít psa.
Příjezd a odjezd je možný pouze v sobotu.
Sleva za včasný nákup 5% při rezervaci do 31.3.2017.

Poloha: Do 150 metrů od pláže

Jedno dítě do 6,99 let bez lůžka je zdarma.

Cena zahrnuje

  • nájem apartmánu na 7 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu,

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta