Villa Rosa - Rezidence Girasole **


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Girasole leží na klidném místě nedaleko centra městečka a asi 300 m od pláže a poskytuje příjemné ubytování pro rodiny s dětmi, páry, seniory, i pro ty, kteří nevyhledávají příliš rušné středisko. Je nově vybudovaná a moderně zařízená s výtahem a s vlastním parkováním. V okolí se nachází množství restaurací, pizzerií, obchodů, kavárniček, cukráren, barů a diskoték. Rezidence je obklopena nádhernou a bohatou zelení.

Vzdálenost od moře : asi 300 m od rezidence.

asi 800

Pláž: Písečná: asi 300 m od rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže.

Vybavení: Všechny standardně vybavené apartmány mají vlastní sociální zařízení, balkon nebo terasu. Možnost parkování na vyhrazeném parkovišti (za poplatek 10 EUR/týden) nebo v garáži (na vyžádání, za poplatek).

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či na kolečkových bruslích, beach volejbal, windsurfing, půjčovny šlapadel a vodních skútrů.
Pro děti: in-line bruslení, prolézačky, klouzačky.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží), Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje.Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční.Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkami, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky.

Informace : check-in: 16.00-20.00 hod. / check-out: 8.00-10.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem (za poplatek).

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 6-lůžkový apartmán: 3
Celkem osob: 18

Rezidence Girasole nabízí příjemné ubytování v šestilůžkových apartmánech, bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, ložnice s manželským lůžkem, 1 ložnice se 2 lůžky (patrová postel), obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení a balkon.